Facebook Pixel Γιάννης Κωνσταντέλιας: Φοβερή εξέλιξη για Κωνσταντέλια - Έτσι "εξαργυρώνει" τις παιχνιδάρες με ΠΑΟΚ!
| 2023-02-09 12:15:00

Φοβερή εξέλιξη για Κωνσταντέλια - Έτσι "εξαργυρώνει" τις παιχνιδάρες με ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Φοβερή εξέλιξη για Κωνσταντέλια - Έτσι "εξαργυρώνει" τις παιχνιδάρες με ΠΑΟΚ!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι για τον Έλληνα άσο.

Εάν υπάρχει ένας βασικός λόγος για να χαμογελάει το ελληνικό ποδόσφαιρο τη φετινή χρονιά, αυτός είναι αναμφίβολα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος κάνει παπάδες (και) χάρη στον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Ο Έλληνας εξτρέμ έχει κάνει ένα απότομο... μπαμ, το οποίο έφτασε μέχρ τα 10 εκατ. ευρώ που έδινε η Σάλτσμπουργκ για να τον αποκτήσει, με τον ΠΑΟΚ να είναι ξεκάθαρος πως δεν παραχωρείται με κάτω από 20 εκατ. ευρώ.

Ούτως ή άλλως η επαφή που έχει με την μπάλα και η ικανότητα με τις ντρίμπλες είναι πραγματικά τρομερή. Όπως είναι λογικό έχει... αργήσει να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής, ωστόσο είναι δεδομένο πως ήρθε η ώρα για να γίνει διεθνής! Και μίλαμε για παίκτη που φέτος μετράει 1 γκολ και 5 ασίστ σε 20 αναμετρήσεις.

Ο Έλληνας άσος αρέσει αρκετά στον Γκουστάβο Πογιέτ και στο επιτελείο του και αγωνίζεται ως εξτρέμ, σε θέσεις δηλαδή που υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Παίκτες όπως οι Τζόλης, Χατζηγιοβάνης και Μασούρας αγωνίζονται στα φτερά και η φετινή χρονιά μόνο καλή δεν είναι για κανέναν τους.

Οπότε είναι δεδομένο πως θα είναι στις κλήσεις του Πογιέτ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει προλάβει να αγνωιστεί από μια φορά με την κ19 και την κ21, ωστόσο η κλήση στην Γαλανόλευκη και ενώ έχει συμβόλαιο ήδη μέχρι το 2026 με τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να εκτοξεύσει ακόμη περιρσότερο την αξία του. Κάτι που δίνει κάθε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ για να χαμογελάει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φρέσκο" ρεπορτάζ για Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό βάζει τιμή πώλησης τα 20 εκατ. ευρώ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags