Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: "Η Premier… διώχνει τον Τζόλη - Δεν πουλάει εύκολα η Νόριτς - Θα φτιάξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού"!
| 2023-02-23 20:02:00

"Η Premier… διώχνει τον Τζόλη - Δεν πουλάει εύκολα η Νόριτς - Θα φτιάξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού"!

του Γιώργου Κτενά
"Η Premier… διώχνει τον Τζόλη - Δεν πουλάει εύκολα η Νόριτς - Θα φτιάξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού"!

Γιατί δεν παίζει στην Αγγλία, το ενδιαφέρον από Ελλάδα και το μέλλον του. Τι συμβαίνει με τον νεαρό άσο που γύρισε στην Αγγλία, βρήκε δίχτυα, αλλά δεν μπορεί να καθιερωθεί; Πού θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν και τα σενάρια για τους Πειραιώτες.

Στη Νόριτς επέστρεψε ο Χρήστος Τζόλης μετά από τον εξάμηνο δανεισμό του στην Τβέντε, και ήδη πανηγύρισε και το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα της Championship, στο παιχνίδι με την Μπέρμιγχαμ.

Πόσο πιθανό είναι όμως να παραμείνεις στο Νησί, τα σενάρια για το μέλλον του και οι πιθανότητες επιστροφής του στην Ελλάδα. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, που παρακολουθεί τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

«Δεν παίζει βασικός - Θα τον δώσει η Νόριτς αν... - Αν ανέβουν Πρέμιερ Λιγκ θα...»

"Το παλεύει η Νόριτς, προσπαθούν να βρουν βήματα για να ανέβουν, γιατί έχουν καλή ομάδα αλλά είναι λεπτά όρια. Τον είχαν δώσει δανεικό στην Τβέντε, τον έφεραν πίσω, αλλά δεν έχει αρχίσει βασικός ακόμα γιατί έχουν παίκτες στη θέση του. Δεν πουλάνε εύκολα, πάντως, παίκτες που έχουν δώσει τόσα χρήματα όπως έγινε για τον Τζόλη, ωστόσο πιστεύω ότι θα του δώσουν χρόνο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Τι περιμένεις να γίνει με την περίπτωσή του δηλαδή;

"Θα πάρει ευκαιρίες, λογικά και τη νέα χρονιά θα τον έχουν στο ρόστερ. Εκτός αν ανέβουν στην Πρέμιερ Λιγκ, που θεωρώ ότι θα τον δώσουν γιατί έδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο".

«Πήγε πολύ καλά στην Τβέντε – Μόνο στην πτέρυγα του Ολυμπιακου»

Το όνομα του Χρήστου Τζόλη είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό (και τον ΠΑΟΚ) πριν από λίγο καιρό, και το sportdog επικοινώνησε με τον Στέφανο Γιωτάκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία, προκειμένου να μάθουμε τι έκανε ο Έλληνας άσος τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τβέντε.

"Έκανε πολύ καλή χρονιά, αν και και έχει πολλές λύσεις η Τβέντε στη θέση του. Πηγαίνει πολύ καλά η ομάδα του, έχει χωθεί στις πρώτες θέσεις, αν και ποντάρει στην άμυνα για να πάρει αποτελέσματα (έχει την καλύτερη άμυνα στην Ολλανδία). Έχει δύο πολύ καλά εξτρέμ η ομάδα, για αυτό δεν βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής ο Τζόλης", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

"Για αυτό τον πήρε η Τβέντε - Τον βοήθησε τακτικά η Ολλανδία - Ταχύς και μπουκαδόρος"

Πώς ήταν η παρουσία του εκεί;

"Η Τβέντε πόνταρε στο γεγονός ότι και πέρσι είχε δανεικό τον Λημνιό και ήθελε να ανανεώσει τον δανεισμό του. Αλλά είχε τραυματιστεί σοβαρά. Οπότε αφού πέτυχε το πείραμα με τον έναν Έλληνα, είπαν να δοκιμάσουν και με τον άλλον. Τακτικά τον έχει βοηθήσει πολύ η Ολλανδία. Πάντα ως εξτρέμ παίζει, συνήθως αριστερά, είναι κλασσική ομάδα με 4-3-3 σύστημα και φορ κολώνα".

Ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Είναι ταχύς, μπουκαδάρος, του λείπει το ύψος αλλά το αντισταθμίζει σε ταχύτητα και ήταν σε πρωταθλημα που θα τον βοηθήσει πολύ".

Θα μπορούσε να ταιριάξει στον Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Είναι για παίξει σε πτέρυγα. Ο Τζόλης θα βγάλει φάσεις μόνος του, αλλά δεν έχει το εκτόπισμα άλλων παικτών του Ολυμπιακού, είναι καθαρά για να έχει παραπάνω επιλογές. Ο Τζόλης θέλει και έναν φορ που να τρώει ξύλο μπροστά και να αφήνει χώρο σε εκείνον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πουλάει τον Κούτσια ο ΠΑΟΚ - Ανοιχτή γραμμή Σαββίδη με Μπέο - Πολλά χρήματα στον Βόλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags