Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Ούτε "βλέπει" τον Χουάνγκ ο Κωνταντέλιας - 7 εκατ. plus οι Αμερικανοί
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-25 17:28:00

Ξεπέρασε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Ούτε "βλέπει" τον Χουάνγκ ο Κωνταντέλιας - 7 εκατ. plus οι Αμερικανοί

GOALάρες by Εvaggelistis
Ξεπέρασε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Ούτε "βλέπει" τον Χουάνγκ ο Κωνταντέλιας - 7 εκατ. plus οι Αμερικανοί

Ο θείος που έφερε την πρόταση και το "μάθημα" του Δικεφάλου. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι εξελίσσονται σε Selling club και αναμένεται να βρουν στην αγορά περισσότερα χρήματα πλέον από τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αποκριάτικος "Ευαγγελιστής" με "focus" στην υπόθεση πώλησης του Κούτσια αλλά με διαφορετική προσέγγιση και κυρίως... προέκταση. Βάζοντας στο "καζάνι" και Ντέλια και Τζίμα μέχρι και τον ...Ιν Μπεομ Χουάνγκ.

KOΥΤΣΙΑΣ/1: θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας νεαρός φορ του Βόλου (δανεικός απο τον ΠΑΟΚ βεβαίως αυτός) που θα φύγει με μεταγραφή στο εξωτερικό. Δουβίκας ο πρώτος... Ο Κούτσιας όμως, θα γίνει και ο δεύτερος Σουπερλιγκάτος φορ που θα πουληθεί στο MLS μέσα σε 13 μήνες. Σβιντέρφσκι ο πρώτος... Παρεμπιπτόντως και οι δυο ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ, με τον "δικέφαλο" του βορρά να βάζει στο Ταμείο του συνολικά έτσι  plus 7.000.000 απο τις δυο πωλήσεις. Του Πολωνού και τώρα, την διαφαινόμενη, του Έλληνα επιθετικού... Τέλος, στον ΠΑΟΚ θα είναι η δεύτερη φορά που θα του συμβεί, δηλαδή να έχει πρόταση πώλησης επιθετικού του, ο οποίος όμως, αγωνίζεται δανεικός σε άλλη ομάδα. Κουλούρης (στον Ατρόμητο), ο πρώτος...

"ΝΤΕΛΙΑΣ"/ΙΝ ΜΠΕΟΜ ΧΟΥΑΝΓΚ : τα 4.550.000 που ήταν το καθαρό  transfer fee για τον ΠΑΟΚ στο deal Σφιντέρφσκι με την Σάρλοτ και τα 2.700.000 που θα πάει αυτό για τον Κούτσια με τους Σικάγο Φάϊαρ (στο ποσο αυτό πάντως θα είναι και η "αποζημίωση" του Βόλου), δ εν τα λές και λίγα λεφτά στην συγκεκριμένη εποχή . Με τον ΠΑΟΚ πλέον να έχει αποκτήσει δυναμική και ως selling club. Μάλιστα το καλοκαίρι, σε αυτό το τομέα, όπως φαίνεται σίγουρα θα ξεπεράσει τον Ολυμπιακό που δεν έχει... Κωνσταντέλια. Ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ είναι ίσως ο μόνος "ερυθρόλευκος" του σημερινού ρόστερ που μπορεί να πιάσει 8ψηφιο ποσό σε μια ενδεχόμενη πώληση του αλλά όχι στην "κλίμακα - Ντέλια"!! Βλέπετε με τα ποσά που ακούγονται/παίζουν στην διεθνή αγορά για τον Κωνσταντέλια  και τα κλαμπ που ενδιαφέρονται (πραγματικά) για το "παιδί-θαύμα" του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα... αφήσει την σκόνη του στον διεθνή Νοτιοκορεάτη μέσο!

ΚΟΥΤΣΙΑΣ/2: στην ομάδα του Φράνκ Κλόπα (ο πρώην μέσος της ΑΕΚ είναι βοηθός προπονητή στους Σικάγο Φάιαρ) ο 19χρονος φορ του ΠΑΟΚ θα έχει αποδοχές κοντά στις 550.000 δολάρια ετησίως. Την πρόταση των Αμερικάνων φέρεται να την έφερε ο θείος του Βάϊος Κούτσιας, που δουλεύει ως ατζέντης πλέον στο σχετικά νεοσύστατο Γραφείο "Rush & Guide". Πριν ο Κούτσιας ήταν (όχι πάντως για μεγάλο διάστημα) πελάτης του Έλληνα μεγαλοατζέντη Πασχάλη Τουντούρη...

ΠΟΣΑ: θυμίζω πως ο Κούτσιας σε έναν φετινό ΠΑΟΚ που ο Λουτσέσκου έχει στηρίξει και καθιερώσει μεγάλα ταλέντα όπως οι Κωνσταντέλιας/Κουλιεράκης/Κοτάρσκι δεν κρίθηκε απαραίτητος έστω για μπακ απ του Νέλσον Ολιβέϊρα! Έτσι και με τις...ευχές Λουτσέσκου/Μπότο στάλθηκε δανεικός στον Βόλο. Κάτι που λέει πολλά γιατί ο "δικέφαλος"  είναι έτοιμος  τώρα να τον πουλήσει με λιγότερα κι απο 3.000.000. Για ένα μεγάλο ταλέντο, στην ηλικία, με την φήμη και την προοπτική του Κούτσια, το κλαμπ θα μπορούσε να περιμένει για να βγάλει ενδεχομένως περισσότερα. Προφανώς στην Τούμπα έγινε η αξιολόγηση και προτιμούν να επενδύσουν στο πρότζεκτ του (ίδιας θέσης) Τζίμα που έρχεται και ήδη κάνει μεγάλο γκελ στις διεθνείς πιάτσες, χωρίς να παίζει ακόμη στην πρώτη ομάδα.

ΠΑΟΚ: στο δια ταύτα  να του αναγνωρίσουμε  πως πλέον έμαθε πότε θα πρέπει να πουλήσει. Φάνηκε στις περιπτώσεις των Τζόλη/Γιαννούλη/ Λημνιού/  Σβιντέρφσκι/ Κουλούρη... Σε σχέση με τα transfer fee που εισπράχθηκαν αλλά και την πορεία μετά αυτών των παικτών!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι του Κωνσταντέλια - Το είδε ο Λουτσέσκου - Μεταγραφή στην Ισπανία"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags