Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μπέρδεψε" τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Κατώτερο επίπεδο ο Τόμας - Θα έγραφε ιστορία ο μικρός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-25 22:10:00

"Μπέρδεψε" τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Κατώτερο επίπεδο ο Τόμας - Θα έγραφε ιστορία ο μικρός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μπέρδεψε" τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Κατώτερο επίπεδο ο Τόμας - Θα έγραφε ιστορία ο μικρός!

Το μεγάλο πρόβλημα στα Γιάννινα και ο... νέος Κωνσταντέλιας που πήρε την ευκαιρία του κόντρα στον ΠΑΣ και λίγο έλειψε να λυτρώσει τους "ασπρόμαυρους". Ποια ήταν τα λάθη του Ρουμάνου προπονητή;

ΠΑΟΚ: Χαμένη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι των "αιωνίων" και να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις έχασε ο ΠΑΟΚ, μένοντας στο 0-0 στους Ζωσιμάδες και πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων την σπουδαία νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι "ασπρόμαυροι" επηρεάστηκαν εμφανώς από τις αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ενδεκάδα, αφού τόσο ο Φιλίπε Σοάρες στα χαφ όσο και ο Μπράντον Τόμας στην επίθεση, δεν ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο πρώτος μάλιστα, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, με τον Σβαμπ να περνάει στον αγωνιστικό χώρο και να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της ομάδας στην μεσαία γραμμή. Όσο για τον Ισπανό φορ, είναι φιλότιμος και μέσα σε αρκετές φάσεις, ωστόσο απώλεσε δύο τεράστιες, με την πρώτη προ κενής εστίας, με την διαφορά κλάσης με τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι ευδιάκριτη σε ένα ακόμα ματς.

Το πρόβλημα στο γκολ ήταν εμφανές ξανά, ειδικά σε εκτός έδρας αναμέτρηση και μάλιστα χωρίς τον καλύτερο επιθετικό της ομάδας (Ολιβέιρα), ενώ σε κακή ημέρα ήταν και ο Καλέντ Νάρεϊ, που δεν βοήθησε καθόλου, την ώρα που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν και πάλι ασταμάτητος, προωθώντας με τρομερό τρόπο την μπάλα και δημιουργώντας αναστάτωση στην άμυνα του ΠΑΣ, χωρίς πάντως να καταφέρει ο ίδιος να απειλήσει την εστία του εξαιρετικού Τσιντώτα.

Το μοναδικό συν από την αποψινή "γκέλα" του ΠΑΟΚ είναι το ντεμπούτο του Στέφανου Τζίμα σε αγώνα της Super League, με τον νεαρό επιθετικό να μπαίνει αλλαγή στο 85' και στο αμέσως επόμενο λεπτό να συμμετέχει σε σπουδαία ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα πρώτα στον Τσιντώτα και στη συνέχεια στο δοκάρι του ΠΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα σπάσει... ταμεία η μεταγραφή Κωνσταντέλια - "Πάνω από 30 εκατομμύρια μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags