Facebook Pixel Super League: Πωλείται μεγάλη ελληνική ομάδα - Διαπραγματεύσεις στις ΗΠΑ - Αγοράζει άλλον ιστορικό σύλλογο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-27 13:00:00

Πωλείται μεγάλη ελληνική ομάδα - Διαπραγματεύσεις στις ΗΠΑ - Αγοράζει άλλον ιστορικό σύλλογο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πωλείται μεγάλη ελληνική ομάδα - Διαπραγματεύσεις στις ΗΠΑ - Αγοράζει άλλον ιστορικό σύλλογο!

Φήμες πως μπορεί να κλείσει άμεσα ένα τεράστιο οικονομονικό deal. Πώς ξεκίνησαν τα σενάρια τις τελευταίες ημέρες, το ταξίδι στο εξωτερικό και η επόμενη ημέρα της ομάδας και του ιδιοκτήτη...

Στην Αμερική βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Θοδωρής Καρυπίδης, ταξίδι το οποίο δημιούργησε νέα σενάρια για το μέλλον του Άρη!

Οι πληροφορίες από κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας των Κίτρινων διαπραγματεύεται στις ΗΠΑ την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ (κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται και γράφεται τα τελευταία χρόνια), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποχωρεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Γιατί σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ υπάρχει ενδιαφέρον για να αγοράσει άλλη ιστορική ελληνική ομάδα, η οποία μάλιστα δεν βρίσκεται πλέον στην Super League, ωστόσο έχει παρελθόν, κόσμο και γήπεδο.

Θα αναρωτηθεί κανείς: Είναι δυνατόν να αφήσει ομάδα με το εκτόπισμα που έχει ο Άρης, για να αποκτήσει έναν σύλλογο που βρίσκεται στις μικρές κατηγορίες; Κι όμως, κάποιοι επιμένουν πως ο Καρυπίδης ακόμα και αν δώσει τους Θεσσαλονικείς, δεν θα φύγει από το ποδόσφαιρο, καθώς έχει… τρέλα και θέλει να φτιάχνει τις δικές του ομάδες.

Εμείς, πάντως, με την ευκαιρία επικοινωνήσαμε με καλή πηγή μας από τη Θεσσαλονίκη, που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στη συμπρωτεύουσα - Και μάλιστα πολλά περισσότερα στον Άρη. Θέλετε να μάθετε τι μας είπε;

"Ο Κάρυ είναι διάβολος, δεν θα πάει σε μικρότερη ομάδα. Πιο εύκολο είναι να πάει και να πάρει τη Μαν. Σίτι", ανέφερε η καλά ενημερωμένη πηγή μας από τη Θεσσαλονίκη και μετά συμπλήρωσε: "Να ξέρεις ότι οι οπαδοί του μπάσκετ λένε ότι θα ήταν καλύτερο να αφήσει την ποδοσφαιρική ομάδα μόνο αν είναι να πάρει την μπασκετική! Γιατί στο ποδόσφαιρο έχει δικό του γήπεδο, μπορεί να φτιάξει κι άλλο, δεν υπάρχουν τιμωρίες, η ομάδα πρωταγωνιστεί. Μακάρι να έπαιρνε το μπασκετ λένε στη Θεσσαλονίκη οι οπαδοί του Άρη".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το γκολ του Ολυμπιακού - Κόκκινη σε ΠΑΟ - Λάθος η κάρτα σε Μαρινάκη (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags