Facebook Pixel Super League: "Κόλπο γκρόσο" 3.5 εκατ. για Πινέδα - Χουάνγκ για αντί-Κουτσιας - Τζο για ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-27 21:14:00

"Κόλπο γκρόσο" 3.5 εκατ. για Πινέδα - Χουάνγκ για αντί-Κουτσιας - Τζο για ελληνική ομάδα!

Οι Μιχείες
"Κόλπο γκρόσο" 3.5 εκατ. για Πινέδα - Χουάνγκ για αντί-Κουτσιας - Τζο για ελληνική ομάδα!

Το φλέγον θέμα του Μεξικανού και ο top Βραζιλιάνος που "έπαιξε" για Ελλάδα. Αποκαλυπτικό μεταγραφικό παρασκήνιο για την ΑΕΚ και τι παίζεται με την πώληση Κούτσια στις ΗΠΑ. 

Super League: Ο "Ευαγγελιστής" επιστρέφει με την αποκάλυψη για τον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ μπορεί να κρατήσει και του χρόνου τον Πινέδα στο ρόστερ της, με ιντριγκαδόρικες λεπτομέρειες απο την μεταγραφή του Κούτσια στο MLS και για την Σουπερλιγκάτη ομάδα που βρέθηκε κοντά σε μεγάλο Βραζιλιάνο φορ.

ΠΙΝΕΔΑ: το τάιμινγκ που ανακινήθηκε το θέμα της παραμονής του στην ΑΕΚ και μετά τον Ιούνιο αλλά και η ...χώρα που διέρρευσε (Μεξικό), δείχνουν την πρόθεση του διεθνή μέσου. Πόσο μάλλον όταν βλέπει πως είναι πολύ πιθανό του χρόνου με την ΑΕΚ να αγωνιστεί στο... Τσάμπιονς Λιγκ! Βέβαια όσο γουστάρει ο Πινέδα να συνεχίσει στους "κιτρινόμαυρους", άλλο τόσο τον γουστάρει και ο (πρόεδρος της Θέλτα) Μουρίνιο, που τον θέλει πίσω στην ομάδα του. Ο Μεξικάνος χαφ έχει συμβόλαιο ως το 2027 με τον κλαμπ του Βίγκο ενω ο εκ νέου δανεισμός του στην ΑΕΚ  φαντάζει εξαιρετικά απίθανος. Κι αν γίνει θα πρέπει η ΑΕΚ να περιμένει μέχρι τέλη Αυγούστου, να πιέσει και ο Πινέδα και να πληρώσει γερό loan fee. Τι λένε όμως, οι ειδικοί της πιάτσας agents; Πως η ΑΕΚ για να έχει ελπίδες να διατηρήσει τον Μεξικάνο και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της θα πρέπει - με το δικό του boostάρισμα βεβαίως - να διεκδικήσει/αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του. Κάτι που συνηθίζεται σε Μεξικάνους παίκτες, η... συνιδιοκτησία. Μόνο που κι αυτή θα κοστίσει. Πόσο εκτιμάται σήμερα; Χοντρικά στα 3.500.000 ευρώ... 

 

ΚΟΥΤΣΙΑΣ: μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του απο τους Σικάγο Φάιαρ έμεινε. Στις επιπλέον λεπτομέρειες του deal οι αμερικάνοι ανέβασαν την προσφορά τους κατά 400.000 ευρώ (απο 2 σε 2.400.000 ευρώ) ενώ η συμφωνία ουσιαστικά έχει κλείσει εδώ και 3 ημέρες.Σημαντικό πως το ποσό θα πληρωθεί σε μια δόση ενω ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ένα αξιόλογο μελλοντικό μπόνους (600.000 ευρώ) κι ένα αξιόλογο ποσοστό μεταπώλήσης (15%). Σημειολογικά να αναφέρουμε δυο ιντριγκαδόρικα στοιχεία:1ον) αθλητικός διευθυντής των Φάϊαρς είναι ο Ελβετός Χαιντς, πρώην της Βασίλειας, ο οποίος ήταν βασικός υποψήφιος για να πάρει την δουλειά στον ΠΑΟΚ πριν απο τον Ρέμπε!! Και 2ον) το Σικάγο πρίν καταλήξει στον Κούτσια είχε κινηθεί για την απόκτηση του Ουί Τζο Χουάνγκ από τον Ολυμπιακό (ο Νοτιοκορεάτης πήγαινε μόνο για 6 μήνες) και είχε βολιδοσκοπήσει τον Δουβίκα!!

ΤΖΟ: ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος σέντερ φορ μόλις χθες ανακοίνωσε την αποσυρσή του απο την ενεργό δράση. Ένα μήνα πρίν κλείσει τα 36 του χρόνια! Τελευταία του ομάδα η Αλ Ζαμπαλάϊν της Σαουδικής Αραβίας, σε μια καριέρα με 49.000.000 ευρώ πληρωμένα transfer fee, μεταγραφές σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάντσεστερ Σίτι, Εβερτον, Γαλατά και περάσματα απο όλες τις μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας (Κορίνθιανς, Ιντερνασιοναλ, Ατλέτικο Μινέϊρο). Δυο φορές μάλιστα είχε φτάσει κοντά στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό! Γιατί τον θυμήθηκε η στήλη; Ο Τζό έμεινε ελεύθερος 26 Ιανουαρίου και λίγες ημέρες αργότερα προτάθηκε στον Ιωνικό. Μάλιστα η περιπτωσή του απασχόλησε αρκετά τους Νικαιώτες αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται μεγάλη ελληνική ομάδα - Διαπραγματεύσεις στις ΗΠΑ - Αγοράζει άλλον ιστορικό σύλλογο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags