Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Στέφανος Τζίμας: Ανώτερος από Τζόλη ο Τζίμας - Σε δύο χρόνια... νέος Κωνσταντέλιας - Γιατί "τρέλανε" ήδη όλη την Ευρώπη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-28 14:07:00

Ανώτερος από Τζόλη ο Τζίμας - Σε δύο χρόνια... νέος Κωνσταντέλιας - Γιατί "τρέλανε" ήδη όλη την Ευρώπη!

Οι Μιχείες
Ανώτερος από Τζόλη ο Τζίμας - Σε δύο χρόνια... νέος Κωνσταντέλιας - Γιατί "τρέλανε" ήδη όλη την Ευρώπη!

"Τά έχει σχεδόν όλα στα 17", μεταφέρει το report Ιταλού σκάουτ, μεγάλης ομάδας, που έχει εντυπωσιαστεί με τον νεαρό άσο του Δικεφάλου όπως αποκαλύπτει στο Sportdog.gr ο Ευάγγελος Μίχος. Πότε θα τον ρίξει στα βαθιά ο Λουτσέσκου;

Ο Στέφανος Τζίμας, ένα ακόμη παιδί θαύμα που ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου βγάζει σιγά, σιγά στον... αφρό, κάλλιστα θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ στα Γιάννινα, στο 10λεπτο που χρησιμοποιήθηκε...

Με την γενικότερη παρουσία του βέβαια - έστω και ολιγόλεπτη - ο μόλις 17 χρονών και 2 μηνών φορ, έδωσε σαφή δείγματα γιατί η διεθνή πιάτσα σκάουτς έχει... ξετρελαθεί μαζί του αλλά και εξηγεί τις δυο προτάσεις ξένων ομάδων που ήδη έχουν γίνει για αυτόν κι απορριφθεί μέχρι τώρα από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ την τελευταία 2ετία έχει αναδείξει και πουλήσει άλλους δυο πιτσιρικάδες επιθετικούς/ με την φήμη σούπερ ταλέντων, που προερχόντουσαν από την Ακαδημία του: τον Χρήστο Τζόλη, Αύγουστο του 2021, με το υψηλότερο transfer fee της ιστορίας του κλαμπ, κοντά στα 12.000.000 ευρώ! Και τώρα τον Γιώργο Κούτσια, που έπαιζε δανεικός στον Βόλο, με 2.450.000 ευρώ συν μπόνους. Ο Τζίμας όμως, που έρχεται σύμφωνα με τους επαγγελματίες και τους ειδικούς είναι ανώτερος και των δυο!!

Πρώτον, ο Τζόλης είναι γεννημένος το 2002, ο Κούτσιας το 2004 και ο Τζίμας το 2006!! Δεύτερον, ο Τζίμας έχει πιο  πλήρες πακέτο από πλευράς χαρακτηριστικών κι από τον Τζόλη κι από τον Κούτσια. Και τρίτον, η σημερινή πρόβλεψη της πιάτσας κάνει λόγο - σχετικά με τον Τζίμα - για έναν επιθετικό που σε βάθος 2ετίας θα κάνει το σημερινό γκελ του Κωνσταντέλια!!! Αρκεί να είναι γερός...Γράψαμε παραπάνω για το "πλήρης πακέτο Τζίμα" και ότι είναι "ανώτερος και του Τζόλη και του Κούτσια", κάτι που δεν αποτελεί δική μας εκτίμηση αλλά... διεθνών ποδοσφαιρικών "εμπειρογνώμων". 

Προσοχή, τόσο ο Τζόλης όσο και Κούτσιας έχουν/κάνουν μια κίνηση στο παιχνίδι τους, ο Τζίμας είναι  πιο ολοκληρωμένος. Θα μεταφέρω συνοπτικά (όπως ...έφτασε σε μας) το report Ιταλού σκάουτ, μεγάλης ομάδας, που έχει εντυπωσιαστεί με τον Τζίμα. "Έχει το γκολ, έχει και δεξί κι αριστερό πόδι, έχει την ντρίμπλα, έχει την κεφαλιά, έχει το συνδιαστικό! Τά έχει σχεδόν όλα στα 17 του χρόνια! Τι θέλει; Κτίσιμο σωματοδομικά και τακτικά βελτίωση, κάτι που είναι νορμάλ"!!! Για παράδειγμα, ο Κούτσιας, κάνει μια κίνηση: πάει προς τα αριστερά, την φέρνει στο δεξί και εκετελεί ενώ ο Τζίμας παίζει και κάθετα και πλάγια και ντριμπλάρει και σουτάρει...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βέβαια που ... κλασικά δεν βιάζεται με τους πιτσιρικάδες αλλά δεν έχει και πρόβλημα να τους πετάξει μέσα στην 11άδα κι αν ανταποκριθούν να τους καθιερώσει, δήλωσε μετά το ματς στους "Ζωσιμάδες" για τον Τζίμα πως έχει μπροστά του μια 2ετία εκπαίδευσης. Το ταλέντο όμως, του Τζίμα, το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο γκολ και το έλλειμα στην θέση (πίσω από τον Ολιβέιρα υπάρχει ο Μπράντον που και φορ δεν είναι και χαμηλό ποιοτικό ταβάνι έχει) είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιήσει άμεσα τον Θεσσαλονικιό φορ με το πολύ μεγάλο διεθνές "fan club"!!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" Γιοβάνοβιτς σε Αλαφούζο - Η πρώτη τους μεγάλη διαφωνία - "Δεν τον θέλω στον Παναθηναϊκό"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags