Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τεράστιο ρίσκο Μίτσελ με ΑΕΚ - "Δεν ακούει" κανέναν ο Ισπανός - Αφήνει εκτός κορυφαίο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-28 16:40:00

Τεράστιο ρίσκο Μίτσελ με ΑΕΚ - "Δεν ακούει" κανέναν ο Ισπανός - Αφήνει εκτός κορυφαίο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστιο ρίσκο Μίτσελ με ΑΕΚ - "Δεν ακούει" κανέναν ο Ισπανός - Αφήνει εκτός κορυφαίο όνομα!

Η έκπληξη στο αρχικό σχήμα και η πίστη του Ισπανού για ανατροπή. Ποιοι θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι της Τετάρτης, ο πιτσιρικάς που θα πάρει φανέλα βασικού και η εξήγηση του κόουτς που πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη ανατροπή.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν στο Λιμάνι το παιχνίδι με την Ένωση, τη ρεβάνς του 3-0 για το Κύπελλο, δεδομένου ότι στην ομάδα δεν έχουν πάψει να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση.

Το Καραϊσκάκη, άλλωστε, είναι ένα γήπεδο που εύκολα μπορεί να... κατηφορίσει και αυτό ακριβώς περιμένει να γίνει και ο Μίτσελ εναντίον των Κιτρινόμαυρων. Το ζήτημα, βέβαια, είναι ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του για να πάρουν τη φανέλα τού βασικού καθώς, για παράδειγμα, θα απουσιάζει ο Παπασταθόπουλος λόγω της κόκκινης που αντίκρυσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Προφανώς στη θέση του θα βρεθεί ο Ντόη, δίδυμο με τον Μπα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ραμόν έναντι του Ρέαμπτσιουκ στο αρχικό σχήμα. Η θέση, πάντως, που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι εκείνη του τερματοφύλακα.

Γιατί ο Πασχαλάκης είναι σε άριστη φόρμα, σωστός κέρβερος κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, εμπνέει εμπιστοσύνη και δίνει σιγουριά στην άμυνα αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα με την παρουσία του. Ο Μίτσελ, όμως, φαίνεται ότι σκέφτεται διαφορετικά.

Η πληροφορία που κυριαρχει αναφέρει ότι σκοπεύει να δώσει, ξανα, τα γάντια τού βασικού στον Τζολάκη, κι ας ήταν εκείνος που στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε Ολυμπιακός εναντίον της ΑΕΚ, στο Κύπελλο, είδε την εστία του να παραβιάζεται 3 φορες από τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Μίτσελ τον πιστεύει και έχει αποδείξει ότι του αρέσει να εμπιστεύεται νέα παιδιά στην 11άδα. Ο Τζολάκης, άλλωστε, ήταν που έβγαλε το πέναλτι εναντίον του Άρη και προκρίθηκε η ομάδα του στην επόμενη φάση. Για αυτό και σκοπεύει να τον στηρίξει στην 11άδα τού Ολυμπιακού, με το να το δώσει, ξανά, τα γάντια του βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο γκρόσο" 3.5 εκατ. για Πινέδα - Χουάνγκ για αντί-Κουτσιας - Τζο για ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags