Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με Χάμες στον Ολυμπιακό - Στον... αέρα το συμβόλαιό του - "Φέρνει" νέο μεγάλο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-28 20:16:00

Ανατροπή με Χάμες στον Ολυμπιακό - Στον... αέρα το συμβόλαιό του - "Φέρνει" νέο μεγάλο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με Χάμες στον Ολυμπιακό - Στον... αέρα το συμβόλαιό του - "Φέρνει" νέο μεγάλο όνομα!

Η ώρα της κρίσης για τον Κολομβιανό και τα μεγάλα ερωτηματικά. Χωρούν άραγε σε ένα... κανονικό ρόστερ τρία δεκάρια; Αξίζει να επενδύσει το συμβόλαιό του σε άλλη θέση η διοίκηση; Πόσο μπορεί να στηριχθεί στον Φορτούνη ο Μίτσελ;

Ολυμπιακός: Εξαιρετική ήταν εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Έλληνας άσος ήταν επιδραστικός στο παιχνίδι τής ομάδας του και ξεχώρισε με την παρουσία του. Ο καλός Κώστας Φορτούνης, που τον πιστεύει ο προπονητής και τον αξιοποιεί στην 11άδα, είναι παίκτης που μπορεί να γυρίσει τούμπα ματς υψηλού επιπέδου.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Χάμες Ροντρίγκες δεν ήταν σε θέση για να αγωνιστεί, έγινε εκ των ων ουκ άνευ η παρουσία τού Φορτούνη στο αρχικό σχήμα. Κι εδώ είναι που, τώρα, έχει μπει το ερώτημα γύρω από το Χάμες ή Φορτούνης στην 11άδα, αν πούμε ότι οι Πειραιώτες παίζουν σε πιο εξορθολογισμένο σχήμα με ένα 10άρι - Άντε με δύο!

Γιατί ναι μεν δεν αμφισβητείται η αξία του Χάμες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι θέλεις διαρκώς νέο κίνητρο/ομάδα στην καριέρα του, ενώ και το συμβόλαιό του είναι υπέρογκο. Από την άλλη πλευρά ο Φορτούνης έχει την ποιότητα και την φιλοδοξία για να ξεχωρίσει στην 11άδα του Ολυμπιακού, να σεντράρει, να σκοράρει, να γίνει ξανά σημείο αναφοράς στο βασικό σχήμα.

Ο Έλληνας άσος, άλλωστε, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2014, είναι αγαπητός από τη κερκίδα, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις καλύτερα από τον καθένα στην ομάδα. "Ξέχασαν όλοι τον Χάμες στο ντέρμπι, κανείς δεν θυμόταν ότι δεν έπαιζε", ανέφερε στο sportdog πηγή που είναι χρόνια δίπλα στην ομάδα.

Κι εδώ καλό είναι να θυμηθούμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έκανε μια σοβαρή επενδυση με τον Πεπ Μπιέλ, που είναι ένα πρώτης τάξης 10άρι - Άσχετα αν αγωνίζεται πολλές φορές στα άκρα για να χωρέσει στην 11άδα.

Και μπαίνει το ερώτημα: Με τους Φορτούνη και Μπιέλ σε σούπερ φόρμα, θα ήταν κακή σκέψη με τα λεφτά του Χάμες να έρθει ένα μεγάλος παίκτης σε άλλη θέση, που η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα; Πολύ περισσότερο αν σκεφτούμε ότι έχει συμβόλαιο και ο Ζινγκερνάγκελ, που έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Προφανώς δεν υπάρχει προπονητής που δεν θέλει στην ομάδα του τον Χάμες Ροντρίγκες - Αυτό έλειπε! Το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορεί μια ομάδα να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Κολομβιανό σούπερ σταρ αλλά και αν πραγματικά τον χρειάζεται όταν έχει στο ρόστερ τους Φορτούνη και Μπιέλ. Εδώ απάντηση το προσεχές καλοκαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο ρίσκο Μίτσελ με ΑΕΚ - "Δεν ακούει" κανέναν ο Ισπανός - Αφήνει εκτός κορυφαίο όνομα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags