Facebook Pixel FA Cup: Στο... ρελαντί η Σίτι - Νίκη πρόκριση χωρίς να... ιδρώσει κόντρα στην Μπίστολ Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-01 00:01:00

Στο... ρελαντί η Σίτι - Νίκη πρόκριση χωρίς να... ιδρώσει κόντρα στην Μπίστολ Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στο... ρελαντί η Σίτι - Νίκη πρόκριση χωρίς να... ιδρώσει κόντρα στην Μπίστολ Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πολίτες έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι κερδίζοντας με 0-3 εκτός έδρας και παράλληλα πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, έχοντας σκόρερ τους Φόντεν, δύο φορές και Ντε Μπρόινε.

FA Cup: Χωρίς να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 0-3 από την έδρα της Μπρίστολ Σίτι και μαζί πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Τα πράγματα έγιναν από νωρίς πολύ απλά για τους Πολίτες, μιας και μόλις στο 7' ο Φόντερ έκανε το 0-1, μετά από πάσα του Μαχρέζ, ενώ ο Άγγλος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που στο 74', πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του, αλλά και της ομάδας του γκολ, με τον Ντε Μπρόινε να κάνει το 0-3, ύστερα από ασίστ του Γκρίλις.

Την ίδια στιγμή η Μπλάκμπερν έκανε την έκπληξη της ημέρας μιας και γκολ των Ντόλαν (33’) και Σμόντικς (52’) κέρδισε με 2-1 την Λέστερ, που μείωσε με τον Ιχεανάτσο στο 67’, ενώ η Μπράιτον πέρασε με 1-0 από την έδρα της Στόουκ, με γκολ του Φέργκιουσον στο 30' και η Φούλαμ πέταξε εκτός συνέχειας τη Λίντς κερδίζοντας με 2-0 (Παλίνια, Σόλομον).

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags