Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Αναβολή στα σημερινά ματς του Κυπέλλου λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-01 10:28:00

Αναβολή στα σημερινά ματς του Κυπέλλου λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Sportdog Team
Αναβολή στα σημερινά ματς του Κυπέλλου λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Παρότι αρχικά υπήρχαν συζητήσεις για την διεξαγωγή των αγώνων, τελικά επικράτησε η λογική, και τα σημερινά παιχνίδια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου αναβάλλονται, μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Την απόφαση να αναβληθούν οι προγραμματισμένοι για σήμερα ημιτελικοί του Κυπέλλου Novibet πήρε η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωση.

Αρχικά, υπήρξαν διαβουλεύσεις και συζητήσεις για να γίνουν κανονικά τα σημερινά ματς Ολυμπιακού-ΑΕΚ και Λαμίας-ΠΑΟΚ, εξαιτίας και του ασφυκτικού καλενταριού, αφού δεν βρίσκονταν κενές ημερομηνίες.

Τελικά, όμως, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα υπάρξει καμία αθλητική δραστηριότητα και δημόσιο θέαμα το επόμενο τριήμερο, καθώς έχει κηρυχθεί ήδη εθνικό πένθος, έπειτα από την τραγωδία στα Τέμπη, με τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 38 ανθρώπους. 

Πλέον, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να οριστούν οι νέες ημερομηνίες για την διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα στο Φάληρο αλλά και του πρώτου παιχνιδιού του ΠΑΟΚ στη Λαμία.

"Με απόφαση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκου μετά από σχετική επικοινωνία με την κυβέρνηση, οι σημερινοί αγώνες κυπέλλου αναβάλλονται", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags