Facebook Pixel Μαρσέλο: Μεγάλες ατάκες Ριβάλντο για Μαρσέλο μετά το "αντίο" σε Ολυμπιακό - "Επιστροφή ειδώλου, ακόμα και στα 34 του..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-02 15:47:00

Μεγάλες ατάκες Ριβάλντο για Μαρσέλο μετά το "αντίο" σε Ολυμπιακό - "Επιστροφή ειδώλου, ακόμα και στα 34 του..."

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες Ριβάλντο για Μαρσέλο μετά το "αντίο" σε Ολυμπιακό - "Επιστροφή ειδώλου, ακόμα και στα 34 του..."

O Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος είναι σίγουρος πως ο Μαρσέλο μπορεί να βοηθήσει την Φλουμινένσε παρά το ανεπιτυχές πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

 

Ο Μαρσέλο 16 χρόνια μετά την αποχώρηση του από την Φλουμινένσε επέστρεψε στον σύλλογο όπου ξεκίνησε την καριέρα του, για να κάνει restart!

Ο Ριβάλντο μάλιστα με δηλώσεις του σημείωσε πως ο Μαρσέλο είναι σε θέση να προσφέρει στον σύλλογο από το Ρίο ντε Ζανέιρο.

«Ο Μαρσέλο έχει μια σημαντική αποστολή να φέρει σε πέρας στη Φλουμινένσε. Να βάλει τέλος στο πονοκέφαλο που δημιουργείται από το αριστερό άκρο. Ακόμη και στα 34 του, θεωρώ πως υπάρχουν οι συνθήκες για να βοηθήσει τον σύλλογο και ξεκινά την κατάλληλη στιγμή γιατί ο Φερνάντο Ντινίζ είναι ένας επιθετικογενής προπονητής που θα τον βοηθήσει, αλλά και το αντίστροφο.

Παίζοντας την μπάλα με την μία, αλλά και τις συνεχείς κινήσεις μπροστά πιστεύω πως ο Μαρσέλο έχει να δώσει πολλά στο κομμάτι της δημιουργίας. Νομίζω πως για τους οπαδούς της Φλουμινένσε, η επιστροφή ενός ειδώλου όπως είναι ο Μαρσέλο θα ταιριάξει απόλυτα», είπε ο Ριβάλντο για τον πρώην πλέον άσο του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκλεισε στόματα" ο Μαρσέλο - Έκπληκτοι στο Λιμάνι με αυτό που έκανε στου Ρέντη - Γιατί έφυγε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags