Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Πληρώνει ακριβά ο ΠΑΟΚ το "βέτο" Λουτσέσκου - Τον "διώχνει" ο Κωνσταντέλιας - Έκπληξη Ταλιχμανίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-02 15:27:00

Πληρώνει ακριβά ο ΠΑΟΚ το "βέτο" Λουτσέσκου - Τον "διώχνει" ο Κωνσταντέλιας - Έκπληξη Ταλιχμανίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πληρώνει ακριβά ο ΠΑΟΚ το "βέτο" Λουτσέσκου - Τον "διώχνει" ο Κωνσταντέλιας - Έκπληξη Ταλιχμανίδη!

Τα πρώτα δύο μεγάλα ονόματα του Δικεφάλου που δεν θα συνεχίσουν. Στον Δικέφαλο... χτίζουν ήδη την ομάδα για την επόμενη σεζόν και στο ρόστερ αναμένεται να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές, ενώ θα υπάρξουν και ηχηρές αποχωρήσεις.

ΠΑΟΚ: Πολλές και σημαντικές ήταν οι εξελίξεις στον Δικέφαλο το περασμένο καλοκαίρι, δεδομένου ότι η ομάδα είχε αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό έχει προκαλέσει αναταράξεις.

Με αποτέλεσμα ήδη από τότε να έχει ανοίξει θέμα για την παραμονή ορισμένων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να "ελαφρύνει" οικονομικά το μπάτζετ. Και δεν αναφερόμαστε σε περιπτώσεις τύπου Τόμας Μουργκ που ενώ δεν τους υπολόγιζε ο Ραζβάν Λουτσέσκου έτρεχε κανονικά το συμβόλαιο. 

Αλλά για ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Ομάρ Ελ καντουρί, που είχε κλειστό τριετές με 700.000 ευρώ τον χρόνο αμοιβή και ο Ρουμάνος τεχνικός είχε θέσει βέτο το περασμένο καλοκαίρι για την παραμονή του. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ο Μαροκινός έχει μεγάλη αξία αλλά είναι διαρκώς τραυματίας - Δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε διαδοχικά ματς. Για αυτό και το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί σε ειδικό κέντρο στην Ιταλία, αλλά το πρόβλημα δεν είχε λυθεί...

Το γεγονός ότι είναι πολύ ευπαθής στους τραυματισμούς έχει δημιουργήσει αρνητική εικόνα για εκείνον στην ομάδα. Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητά του, αλλά μετά και την άνοδο/ανάδειξη του Γιάννη Κωνσταντέλια είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί η συμφωνία μαζί του. Αν και, θυμίζουμε ξανά, ο Λουτσέσκου είχε ζητήσει την παραμονή του επιτακτικά...

Άλλωστε, προώθηση στη λίστα των υπό αποχώρηση έχει πάρει και το όνομα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, παρότι το συμβόλαιό του ανανεώθηκε το περασμένο καλοκαίρι μέρι το 2024. Ήταν η συγκυρία τέτοια, τότε, στον ΠΑΟΚ που λόγω της αποχώρησης του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και της έλευσης του Ντόμινικ Κοτάρσκι, δεν ήθελε κανείς να υπάρξει άλλη αποχώρηση από το τιμ των τερματοφυλάκων. Δεν είναι λίγοι εκείνοι εντός του συλλόγου, όμως, που θεωρούν ότι δεν έχει τις δυνατότητες, ως ποδοσφαιριστής, για να κάθεται έστω και στον πάγκο του συλλόγου.

Κι εδώ υπάρχει παίκτης από την υποδομή του συλλόγου που μπορεί να πάρει τη θέση του στο αγωνιστικό πλάνο του Λουτσέσκου, και δεν είναι άλλος από τον νεαρό Χρήστο Ταλιχμανίδη. Βέβαια η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη και χρειάζεται εμπειρία. Αλλά από το να πιάνει θέση (και να πληρώνεται) ο Ζίβκοβιτς, ας μην αποκλείσουμε να παγιωθεί ως Νο2 λύση την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο νεαρός κίπερ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λατίνος στόπερ για μεγάλη ελληνική ομάδα - Απαρνήθηκε... τον Μέσι - "Κόλπο γκρόσο" από Ρίβερ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags