Facebook Pixel Super League: Άρσεναλ για Έλληνα άσο - Δεκαπλασίασε την τιμή του - Ξεφεύγει από... Ελλάδα το κόστος μεταγραφής!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-02 17:32:00

Άρσεναλ για Έλληνα άσο - Δεκαπλασίασε την τιμή του - Ξεφεύγει από... Ελλάδα το κόστος μεταγραφής!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Άρσεναλ για Έλληνα άσο - Δεκαπλασίασε την τιμή του - Ξεφεύγει από... Ελλάδα το κόστος μεταγραφής!

"Τρίβει τα χέρια" του ο διοικητικός ηγέτης, καθώς έρχονται εκατομμύρια. Πώς μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να ξεχωρίσει στο ελληνικό ενδιαφέρον, ποιες ομάδες τον παρακολουθούν ενόψει καλοκαιριού και τα χρήματα που περιμένουν στην ΠΑΕ.

ΠΑΟΚ: Πράγματα και θαύματα κάνει με τη φανέλα του Δικέφαλου ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, καθώς σε κάθε παιχνίδι τής ομάδας τού Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάζεται όλο και καλύτερος. Ο  Ρουμάνος τεχνικός παραδοσιακά αργεί να δώσει σε κάποιον την ευκαιρία για να γίνει μέλος της 11άδας και το γεγονός ότι ο 19χρονος άσος δεν βγαίνει από το αρχικό σχήμα, λέει πολλά.

Δεν είναι μόνο η πάσα στον Νάρεϊ, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά ευρύτερα η παρουσία του όλο αυτό το διάστημα, που έχει κάνει πολλές σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες να ασχολούνται με την περίπτωσή του. Ήδη, η Άρσεναλ, έδειξε στις αρχές τού χρόνου έντονο ενδιαφέρον, ενώ μέσα στον Φλεβάρη και η Σάλτσμπουργκ έφτασε στην πόρτα του Δικέφαλου.

Κάπου εδώ, όμως, αρχίζουν τα "αλλά" από τη διοίκηση του συλλόγου, δεδομένου ότι ο Ντέλιας δεν είναι… για τα δόντια κανενός, μέχρι να το αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης. Γιατί πολλά μπορεί να λέγονται για το μέλλον του νεαρού άσου, αλλά ο μοναδικός που μπορεί να το αποφασίσει αυτό είναι ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου. 

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, γιατί βοηθάει να καταλάβουμε πώς κινείται το μεταγραφικό παζάρι, είναι μέσα σε λίγες μέρες ο Κωνσταντέλιας δεκαπλασίασε την αξία του στο transfermarkt: Από τις 400.000 ευρώ που ήταν, έχει φτάσει στα 4.000.000 ευρώ! Να σημειώσουμε εδώ κάτι: Το transfermarkt είναι μια πλατφόρμα που "συνομιλεί" με την αγορά, ξέρει τη γλώσσα της, αλλά δεν είναι δεσμευτική για μια ομάδα.

Δηλαδή η τιμή που ζητάει ο Δικέφαλος για τον Κωνσταντέλια, προφανώς και δεν είναι 4 εκατ. ευρώ αλλα πολλαπλάσια! Αυτό που έχει ενδιαφέρον, άλλωστε, στο θέμα με το transfermarkt δεν είναι το ταβάνι που βάζει, τώρα, στον 19χρονο άσο, αλλά το γεγονός ότι δεκαπλασίασε την τιμή του.

Πόσο μπορεί να πωληθεί ο Κωνσταντέλιας; Εδω την τιμή την ορίζει η αγορά. Αλλά μην σας κάνει εντύπωση αν το νούμερο μπροστά από την προταση που θα γίνει αποδεκτή, είναι ο αριθμός 2...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληρώνει ακριβά ο ΠΑΟΚ το "βέτο" Λουτσέσκου - Τον "διώχνει" ο Κωνσταντέλιας - Έκπληξη Ταλιχμανίδη! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags