Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Διώχνει κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Χάλασε μεταγραφή λόγω... κρυφού τραυματισμού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-03 21:50:00

Διώχνει κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Χάλασε μεταγραφή λόγω... κρυφού τραυματισμού!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Διώχνει κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Χάλασε μεταγραφή λόγω... κρυφού τραυματισμού!

Πώς "εξαφανίστηκε" από την 11αδα, γιατί δεν μπορεί να βρει ομάδα; Πρωτοκλασάτο όνομα του Δικεφάλου έμεινε εκτός πλάνων και παρότι... ψάχτηκε να φύγει τον Ιανουάριο δεν τα κατάφερε. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως παρότι ήθελε, δεν μπόρεσε λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Γιάσμιν Κούρτιτς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Την περσινή σεζόν ο Σλοβένος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ συνολικά με τον Δικέφαλο μετράει 63 συμμετοχές, 21 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Πώς από μια τόσο παραγωγική σεζόν έφτασε, τώρα, να μην είναι στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου; Το ζήτημα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει χώρος στη βασική 11άδα του Δικέφαλου για τον Κούρτιτς, που αντιμετωπίζει και κάποιο πρόβλημα στο γόνατο. Ενώ ήδη από την ομάδα είχαν ενημερωθεί οι εκπρόσωποί του να βρεθεί ομάδα για τον περασμένο Γενάρη και δεν θα υπάρξει πρόβλημα για να αποχωρήσει.

Γιατί ο δανεισμός του έτσι κι αλλιώς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, άρα εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει μέλλον στον ΠΑΟΚ για εκείνον. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι το συμβόλαιό του είναι οπισθοβαρές, δηλαδή το μεγαλύτερο ποσό θα το λάβει στο δεύτερο μισό της σεζόν, οι Θεσσαλονικείς ήθελαν να προχωρήσουν σε ένα βελούδινο διαζύγιο.

Γιατί και ο ίδιος ο Κούρτιτς φαίνεται ότι επιδίωξε να βρεθεί μια λύση που να τον καλύπτει, καθώς αφενός το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία, αφετέρου δεν είναι και η καλύτερη λύση για την καριέρα του να δει το δεύτερο μισό τής μεταγραφικής περιόδου από τον πάγκο.

Μπορεί, όμως, να γίνει κάτι διαφορετικό; Γιατί το sportdog έμαθε από τη Θεσσαλονίκη ότι ο Δικέφαλος δεν έχει επικοινωνήσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα με το γόνατο του παίκτη.

Είναι αυτό το πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να βρει ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και αυτό που δεν τον έχει αφήσει να κάνει κανονική προπόνηση εδώ και 3-4 μήνες. Ο σύλλογος φαίνεται ότι σε έναν βαθμό καλύπτει τον παίκτη και δεν κάνει ρητό τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά από αυτό μέχρι να ξαναδούμε την φανέλα του ΠΑΟΚ τον Κούρτιτς η διαφορά είναι τεράστια...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληρώνει ακριβά ο ΠΑΟΚ το "βέτο" Λουτσέσκου - Τον "διώχνει" ο Κωνσταντέλιας - Έκπληξη Ταλιχμανίδη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags