Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έβαλε... δύσκολα σε Μίτσελ ο Φορτούνης - Όλη η χρονιά με ΑΕΚ - Έδωσε απαντήσεις ο... τελειωμένος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 18:42:00

Έβαλε... δύσκολα σε Μίτσελ ο Φορτούνης - Όλη η χρονιά με ΑΕΚ - Έδωσε απαντήσεις ο... τελειωμένος!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έβαλε... δύσκολα σε Μίτσελ ο Φορτούνης - Όλη η χρονιά με ΑΕΚ - Έδωσε απαντήσεις ο... τελειωμένος!

Η δύσκολη απόφαση του Ισπανού και το μεγάλο ρίσκο ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής στη Φιλαδέλφεια. Θα μπορέσουν οι Πειραιώτες να βάλουν φωτιά στο πρωτάθλημα ή θα σβήσουν νωρίς τα όνειρά τους για τίτλο;

Ολυμπιακός: Συνήθεια τείνει να γίνει να φεύγει ο αντίπαλος με εξάρα από το Φάληρο. Έξι έφαγε ο Παναιτωλικός, έξι και τώρα ο Λεβαδειακός, με τον Μίτσελ να μην βλέπει κυριολεκτικά κανέναν παίκτη του να υστερεί. Ακόμα και ο Κανός που μπήκε στο τέλος, δηλαδή, πρόλαβε σε δύο λεπτά να σκοράρει δύο φορές!

Φυσικά MVP ήταν ο Πεπ Μπιέλ επίσης με δύο γκολ και κερδισμένο πέναλτι για το 4-0, ο Γιώργος Μασούρας (που θεωρείται από πολλούς... τελειωμένος και εκτός πλάνων!) βρισκόταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ενώ φυσικά και ο Κώστας Φορτούνης απέδειξε πόσο άλλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός όταν ο ίδιος βρίσκεται στο χορτάρι. Ο Έλληνας άσος θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό και ήταν... απολαυστικός με τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ενθουσίασε το Καραϊσκάκη με τις ασίστ του.

Βέβαια, η εξαιρετική εμφάνιση τόσο του Φορτούνη όσο και του Μπιέλ, βάζουν... δύσκολα στον Μίτσελ, ο οποίος πιθανότατα για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του ξανά και τον Χάμες Ροντρίγκες. Τι θα κάνει λοιπόν, θα επιστρέψει σε σύστημα με τρία 10αρια ή θα αφήσει κάποιον στον πάγκο;


 

Είναι δεδομένο πάντως ότι στο Ερυθρόλευκο "στρατόπεδο" έχουν πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας. Γνωρίζουν καλά, για ν' ακριβολογούμε, πως αν όλη η χρονιά παίζεται την άλλη εβδομάδα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Με νίκη όχι μόνο θα έχουν αλώσει την απόρθητη έως τώρα Νέα Φιλαδέλφεια, ακριβώς πριν την εκκίνηση των πλέι οφ, αλλά θα έχουν στείλει σε όλους το πλέον σαφές μήνυμα. Ποιο είναι αυτό; Ότι ο πρωταθλητής είναι εδώ και μην τον ξεγράφεται καθόλου!

Βέβαια, σε περίπτωση ήττας ή ακόμα και ισοπαλίας, κινδυνεύει να βρεθεί στο -8 ή -7 αντίστοιχα από την κορυφή, εφόσον πάντα ο Παναθηναϊκός κάνει το καθήκον του και κερδίσει αύριο (6/3) τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο και την άλλη εβδομάδα τον αδιάφορο Ατρόμητο στο Περιστέρι. Όσο βελτιωμένος και να είναι ο Ολυμπιακός, όσο κι αν τα ντέρμπι στα πλέι οφ τα αφήνουν όλα ανοιχτά, το να ανατραπούν διαφορές 7-8 βαθμών κρίνεται σχεδόν απίθανο. Και λέμε, σχεδόν, γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσουκαλάς είπε ό,τι πιο σωστό έχει ακουστεί για τα Τέμπη - Τι πρέπει να κάνει τώρα ο Μητσοτάκης (Vid)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags