Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα: Αποκάλυψη Αλμέιδα! Αυτός ο παίκτης της ΑΕΚ έπαιξε με πυρετό στην Κρήτη - Ατάκες για τη μάχη τίτλου (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 22:44:00

Αποκάλυψη Αλμέιδα! Αυτός ο παίκτης της ΑΕΚ έπαιξε με πυρετό στην Κρήτη - Ατάκες για τη μάχη τίτλου (vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Αλμέιδα! Αυτός ο παίκτης της ΑΕΚ έπαιξε με πυρετό στην Κρήτη - Ατάκες για τη μάχη τίτλου (vid)

Σημαντικές δηλώσεις, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, από τον Αργεντίνο τεχνικό της ΑΕΚ μετά τη νίκη με τον ΟΦΗ, μιας και έκανε γνωστό πως παίκτης κλειδί της ομάδας είχε πυρετό, ενώ μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος που συνεχίζεται.

Ματίας Αλμέιδα: Στην αποκάλυψη ότι ο Ορμπελίν Πινέδα είχε πυρετό από το Σάββατο (4/3) το βράδυ προχώρησε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΚ, μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Πέτρου Μάνταλου για την εμφάνισή του στην Κρήτη.

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος με ένα δύσκολο σύστημα να το αντιμετωπίσεις. Χρειάστηκαμε κάποιο διάστημα για να προσαρμόσουμε τα μαρκαρίσματα στο κέντρο. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι σε γενικές γραμμές».

Για το αν άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ ελλείψει Αραούχο με δεδομένο πως δεν υπήρχε παίκτης που να παίζει τον ρόλο του:

«Ναι, είχαμε σχεδιάσει ο Πέτρος να βοηθάει στα αμυντικά χαφ και ο Πινέδα να είναι πιο ψηλά. Ο Πινέδα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά απ' αυτά του Σέρχιο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, δεξί μπακ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, ξέρω τα χαρακτηριστικά του και ξέρω ότι σε αυτή τη θέση μπορεί να αποδόσει. Την προηγούμενη μέρα ήταν με υψηλό πυρετό και πραγματικά είναι ο τυπικός ποδοσφαιριστής που αφήνει την ψυχή του σε κάθε μπάλα που παίζει. Μου άρεσε πολύ η δουλειά που έκανε ο Μάνταλος σε μία θέση που έχει παίξει στο παρελθόν, είναι θέση κλειδί με το ταλέντο που έχει του δίνουμε περισσότερες πρωτοβουλίες και σήμερα τα πήγε πολύ καλά».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος ποιο είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει η ομάδα:

«Θεωρώ ότι με βάση τα όσα έχω δει και στα προηγούμενα πρωταθλήματα που υπήρχε μεγάλη διαφορά της 1ης από τις υπόλοιπες, ο πρωταθλητής μπορεί να έβγαινε από τον Φλεβάρη. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά το πρωτάθλημα δίνει και χαρίζει περισσότερο ανταγωνισμό. Είμαστε πολλές οι ομάδες που προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικές μέχρι το τέλος. Αλλά γενικά εγώ είμαι της ιδέας ότι πρέπει να πηγαίνεις κάθε ματς ξεχωριστά. Εμείς έχουμε άλλο ένα ματς την Τετάρτη και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από αύριο σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίπατο και στο... CAS η ΑΕΚ - "Τελειώνει" τον Ολυμπιακό από το πρωτάθλημα - Η... ελπίδα του ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags