Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό - Γιατί... φωνάζει ο ΟΦΗ στο 0-2 (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 23:09:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό - Γιατί... φωνάζει ο ΟΦΗ στο 0-2 (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό - Γιατί... φωνάζει ο ΟΦΗ στο 0-2 (Vid)

Το λάθος του Διαμαντόπουλου με Βίντα όταν πέφτει στην περιοχή και τι συνέβη στο δεύτερο τέρμα της Ένωσης, για το οποίο υπήρξαν διαμαρτυρίες.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ τις επίμαχες φάσεις από τις αναμετρήσεις ΟΦΗ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Λεβαδειακός.

Αρχικά σχολίασε τις αποφάσεις των Διαμαντόπουλου – Φωτιά στην Κρήτη και τις… φωνές των παικτών της Ένωσης για δύο πέναλτι.

Σχολίασε για το παιχνίδι της Ένωσης: «Στο 15ο λεπτό ο Γκατσίνοβιτς ζήτησε πέναλτι, όμως δεν υπάρχει παράβαση», ενώ στο 33’ στην πτώση του Βίντα τόνισε πως επίσης δεν υπάρχει παράβαση, καθώς ο αμυντικός του ΟΦΗ έχει το πόδι του στο χορτάρι. Ωστόσο, συμπλήρωσε πως ήταν λάθος η κίτρινη για θέατρο στον Κροάτη αμυντικό.

Όσον αφορά το 0-2, για το οποίο υπήρξαν διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, τόνισε πως δεν υπάρχει οφσάιντ, ο παίκτης των φιλοξενούμενων καλύπτεται και σωστά μέτρησε.

Δείτε τις φάσεις:

 

 
 
 

Σχετικά με το πέναλτι του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό, ξεκαθάρισε πως το χέρι στήριξης του αμυντικού παύει να ισχύει αφού το σηκώνει από το έδαφος, άρα σωστή η απόφαση του να δώσει πέναλτι πηγαίνοντας στο VAR.

Δείτε τη φάση:

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίπατο και στο... CAS η ΑΕΚ - "Τελειώνει" τον Ολυμπιακό από το πρωτάθλημα - Η... ελπίδα του ΠΑΟ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags