Facebook Pixel ΑΕΚ: Συμφωνία Αλμέιδα-Μελισσανίδη για μεταγραφές - "Τέλος" ο… Βίντα - "Κλείνει" deal 1 εκατομμυρίου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 23:58:00

Συμφωνία Αλμέιδα-Μελισσανίδη για μεταγραφές - "Τέλος" ο… Βίντα - "Κλείνει" deal 1 εκατομμυρίου!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Συμφωνία Αλμέιδα-Μελισσανίδη για μεταγραφές  - "Τέλος" ο… Βίντα - "Κλείνει" deal 1 εκατομμυρίου!

Αλλαγή πλάνου στην Ένωση, πριν τη... φιέστα για τον τίτλο. Οι Κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ, ωστόσο παράλληλα έχουν ήδη ξεκινήσει το "χτίσιμο" της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Διοίκηση και προπονητής μάλιστα, έχουν ήδη πάρει κάποιες αποφάσεις.

ΑΕΚ: Ολόκληρο θέμα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στην Ένωση με τον Στράτο Σβάρνα, καθώς η ομάδα τής Ράκοβ αποφάσισε να ενεργοποιήσει από τώρα την οψιόν αγοράς του και να τον κάνει δικό της.

Αρχικά να πούμε ότι αυτό δείχνει πόσο καλά τα πηγαίνει ο Έλληνας άσος στην καριέρα του, αν και η περσινή σεζόν με την Ένωση δεν ήταν καλή. Γιατί δεν ήταν καλή; Γιατί ευρύτερα η σεζόν για τους Κιτρινόμαυρους ήταν προβληματική την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πολύ περισσότερο για την άμυνα της ομάδας, με αποτέλεσμα να βρεθεί το επίκεντρο (και) ο Σβάρνας για λάθος λόγους.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ένα περιστατικό από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όταν ο Σβάρνας είχε περάσει κορωνοϊό και λίγες μέρες μετά είχε κληθεί να αγωνιστεί. Αποτέλεσμα; Όταν τελειώσε το ματς και πήγε στα αποδυτήρια δεν είχε δυνάμεις και ανάσα για να φτάσει μέχρι το ντους...

Ο Σβάρνας δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής - Κάθε άλλο μάλιστα! Από το περιβάλλον του παίκτη, άλλωστε, περιμένουν ότι άμεσα θα λάβει κλήση και από την εθνική ομάδα, ακριβώς λόγω της παρουσίας του στη Ράκοβ.

Πόσα χρήματα θα πάρει η ΑΕΚ από την παραχώρησή του; Αυτό, για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσό λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ. Είναι τα μισά χρήματα, δηλαδή, από όσα πρόσφερε για τον Μαντίγια η Ένωση, σύμφωνα με όσα λένε οι Κολομβιανοί.

Ο νεαρός στόπερ τής Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε βρίσκεται στη λίστα και των Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) και οι Κιτρινόμαυροι πρόσφεραν 2,2 εκατ. δολάρια για την απόκτησή του. Ανεξάρτητα από την περίπτωση του Μαντίγια και το αν θα προχωρήσει ή όχι, είναι ξεκάθαρο ότι το κλαμπ έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό: Να φέρει παίκτες σαν τον Μαντίγια (νεαρούς, διεθνείς με τις μικρές εθνικές τους και μεγάλες προοπτικές εξελίξεις) το προσεχές καλοκαίρι.

Υπάρχουν δύο ακόμα παρόμοιες περιπτώσεις που ψάχνουν οι Κιτρινόμαυροι αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει η ώρα για να γράψουμε ονόματα...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίπατο και στο... CAS η ΑΕΚ - "Τελειώνει" τον Ολυμπιακό από το πρωτάθλημα - Η... ελπίδα του ΠΑΟ! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags