Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δεν πωλείται ο Τζίμας - Καλύτερος από Πέλκα - Η μεγάλη του διαφορά με τον Κωνσταντέλια"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-06 16:48:00

"Δεν πωλείται ο Τζίμας - Καλύτερος από Πέλκα - Η μεγάλη του διαφορά με τον Κωνσταντέλια"

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Δεν πωλείται ο Τζίμας - Καλύτερος από Πέλκα - Η μεγάλη του διαφορά με τον Κωνσταντέλια"

Το ποδοσφαιρικό θράσος και γιατί ξεχωρίζει στο γήπεδο, χωρίς να κυνηγάει το γκολ. Ο νεαρός άσος των "ασπρόμαυρων" ήρθε για να μείνει...

ΠΑΟΚ: Πρόσωπο των ημερών είναι ο Στέφανος Τζίμας στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, δεδομένου ότι νεαρό άσος πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και ο Τζίμας τον δικαίωσε. Όχι μόνο επειδή σκόραρε, αλλά λόγω της ευρύτερης της παρουσίας του.

Το sportdog επαναφέρει δύο αποσπάσματα συνεντεύξεων που είχαμε κάνει πριν από λίγο καιρό για τον Τζίμα, με δύο δημοσιογράφους από τη θεσσαλονίκη που γνωρίζουν πολύ καλά τον νεαρό άσο από τα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής του Δικεφαλου.

Θοδωρής Χαστάς και Αντώνης Τσακαλέας μιλούν για τον Τζίμα, το παρελθον και το μέλλον του.

"Δεν πωλείται ο Τζίμας - Πρότζεκτ ανάλογο του Κωνσταντέλια - Καλύτερος από Πέλκα"

"Δεν είναι για να τον πουλήσει τον Τζίμα η ομάδα, αποκλείεται να γίνει κάτι άμεσα. Τον προσέχουν πολύ γιατί είναι ακόμα 17 ετών, έχει διαβάσματα, πηγαίνει σχολείο. Κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, τον πήρε και στην αποστολή. Επιθετικός είναι, έχει αίσθηση του γκολ, θεωρείται ως ταλέντο και πρότζεκτ ανάλογο του Κωνστανέλια σε ταλέντο και ποιότητα, με μεταπωλητική αξία. Όπως προσπάθησαν να διαφυλάξουν τον Κωνσταντέλια, έτσι και με τον Τζίμα δεν βιάζονται και να ενσωματωθεί βήμα-βήμα στην επαγγελματική ομάδα. Το καλό είναι ότι ο Τζίμας είναι πιο προσγειωμένος πνευματικά σε σχέση με τον Κωνσταντέλια, έχει καλό οικογενειακό περιβάλλον που παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοιες ηλικίες, οπότε σταδιακά θα τον δούμε να αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα. Αναλογικά, στην ηλικία του, είναι καλύτερος από τον Πέλκα", ανέφερε ο Θοδωρής Χαστάς στο sportdog.

"Για αυτό είναι στη θέση του σκόρερ - Δεν ηξερε με ποια ομάδα θα προπονηθεί - Τρίτος επιθετικός"

Από την πλευρά του ο Αντώνη Τσακαλέας δηλώνει: "Είναι παιδί που αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες τον τελευταίο χρόνο γιατί δεν ξέρει την ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Είναι παίκτης της Κ17, έχει παίξει παιχνίδια με την Κ19, έχει παίξει και έχει σκοράρει με τον ΠΑΟΚ β΄, τώρα παίζει και στην αντρική. Δεν ήξερε με ποια ομάδα θα προπονηθεί, με ποιους συμπαίκτες θα παίξει το ΣΚ κ.λπ".

Πώς θα τον χαρακτήριζες αγωνιστικά;

"Έχει ποδοσφαιρικό θράσος, όχι στην υπερβολή του, είναι παιδί που θα επιμείνει στις φάσεις και θα μπει με την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Αλλά δεν ζει για να τελειώνει όλες τις φάσεις και να ζητάει παραπάνω πράγματα. Μπορεί να παίξει και να κινηθεί στα άκρα αλλά η ικανότητά του στο τελείωμα τον έφερε περισσότερο στη θέση του σκόρερ".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έχει ρίξει λεφτα ο Σαββίδης - Όχι στα παλτά των μάνατζερ - Έτσι έκανα το ρεκόρ που έσπασε ο Τζίμας" 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags