Facebook Pixel Γιώργος Γκιρτζίκης: Απίστευτες ατάκες Γκιρτζίκη: "Μου έλεγαν ότι το ΟΦΗ-ΑΕΚ είναι φιλικό - Με έστειλαν δέκα φορές στον ανακριτή"
| 2023-03-08 08:14:00

Απίστευτες ατάκες Γκιρτζίκη: "Μου έλεγαν ότι το ΟΦΗ-ΑΕΚ είναι φιλικό - Με έστειλαν δέκα φορές στον ανακριτή"

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες Γκιρτζίκη: "Μου έλεγαν ότι το ΟΦΗ-ΑΕΚ είναι φιλικό - Με έστειλαν δέκα φορές στον ανακριτή"

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ, μιλώντας μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, αλλά και την θητεία του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

«Σε καφέ της Ξάνθης φίλαθλοι έβλεπαν την περασμένη Κυριακή το Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ και όταν τους είπα να δούμε το ΟΦΗ – ΑΕΚ αρνήθηκαν επειδή... πρόκειται για φιλικό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γκιρτζίκης για την αναμέτρηση στην Κρήτη.

Μεταξύ άλλων ο Γκιρτζίκης είπε:

«Μετά την αποχώρηση μου το 2016 έζησα τρομερές καταστάσεις κακίας, κυνηγητού ανελέητου. Αναγκάζομαι να δουλεύω στα 76 μου χρόνια για να μπορώ να πληρώνω δικηγόρους για δικαστήρια που έπρεπε να απολογηθώ για θέματα που ήταν εκδικητικά εναντίον μου, χρεώνοντάς μου τα πάντα, λες και εγώ δημιούργησα ότι κακό συνέβη στο ποδόσφαιρο.

Ο Θεός μου έδωσε δύναμη, το πάλεψα και συνεχίζω να το παλεύω, είναι δύσκολο να κατονομάσω πράγματα και καταστάσεις και εγώ δεν έχω δύναμη να με προστατέψει κανείς, δεν έκανα δημόσιες σχέσεις για να έχω πλάτες, θέλω να πηγαίνω στο σπίτι μου ήσυχα και όμορφα.

Φυσικά και απειλήθηκε η οικογένειά μου, πόσες απόπειρες έχουν γίνει εναντίον μου, την βραδιά που με βράβευσε η Football League, όλοι οι στημένοι που ήρθαν εκεί τι ήταν, ήταν επίσκεψη εθιμοτυπική, αλλά κανείς δεν είπε τίποτα και η άνωθεν ιστάμενοι κώφευσαν. Τι να καταγγείλω, να έχω και άλλα παρατράγουδα;

Δεν είχα να πω κάτι που ήταν επιλήψιμο, υπηρέτησα το ποδόσφαιρο με μεράκι και έφτασα σε ένα σημείο να γίνω πρόεδρος στην ΕΠΟ, χωρίς να το επιδιώκω. Το ζήτησαν συνάδελφοι μετά την παραίτηση Σαρρή. Έπρεπε να φύγω από την προεδρία της ΕΠΟ το 2016. Γεμάτο ιστορίες ήταν όλο το 24μηνο που έμεινα στην προεδρία.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κατονομάσω πράγματα που θα με φέρουν σε δύσκολη θέση. Με έστειλαν στον ανακριτή δέκα φορές για να απολογηθώ. Ήταν θέματα αστεία, κατηγορηθήκαμε ότι παρακολουθούσαμε με κάμερες. Ξέρω και το πρόσωπο που βρέθηκε να παρακολουθεί τις κάμερες που έβαλαν να με παρακολουθούν. Αυτό το πρόσωπο ομολόγησε ποιοι τον έβαλαν, κατήγγειλαν ότι παρακολουθούσα εγώ και μετά απεδείχθη ότι με παρακολουθούσαν δεν παρακολουθούσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... αέρα ξανά το παιχνίδι της ΑΕΚ στο Περιστέρι - Κίνδυνος αναβολής - Άνω κάτω το πρωτάθλημα!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags