Facebook Pixel Super League: "Μάχη" Big-4 για Έλληνα διεθνή - Δεν ανανεώνει και θέλει Ελλάδα - "Παιδί" του ΠΑΟ, κίνηση ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-10 10:00:00

"Μάχη" Big-4 για Έλληνα διεθνή - Δεν ανανεώνει και θέλει Ελλάδα - "Παιδί" του ΠΑΟ, κίνηση ο Ολυμπιακός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μάχη" Big-4 για Έλληνα διεθνή - Δεν ανανεώνει και θέλει Ελλάδα - "Παιδί" του ΠΑΟ, κίνηση ο Ολυμπιακός!

Το συμβόλαιο που τελειώνει και η σύνδεση με Ρεάλ Μαδρίτης! Από πέρσι, κιόλας, το όνομα του 26χρονου "έπαιξε" στη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός ήταν τότε που εξέτασε την περίπτωσή του, χωρίς κάτι τελικά να προχωρήσει. Θα αλλάξει κάτι ενόψει καλοκαιριού; Οι απαντήσεις στο ρεπορτάζ του Sportdog που ακολουθεί.

Super League: Προφανώς, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε από τώρα για μεταγραφές. Πόσο μάλλον από τη στιγμή, που φέτος Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διεκδικούν (με διαφορετικές αξιώσεις ο καθένας) το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος. Ωστόσο, σε κάθε κλαμπ υπάρχουν άνθρωποι επιφορτισμένοι να επεξεργαστούν την επόμενη ημέρα και να ορίσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ένας Έλληνας διεθνής μάλιστα έχει μπει, ήδη, στο μπλοκάκι αρκετών. Ο λόγος για τον Παντελή Χατζηδιάκο. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός διάγει άλλη μια γεμάτη σεζόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Άλκμααρ, καταγράφοντας 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι έχει μοιράσει φέτος και 8 ασίστ, αριθμός κάθε άλλο παρά συνηθισμένος για στόπερ.

Από πέρσι, κιόλας, το όνομα του Χατζηδιάκου "έπαιξε" στη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός ήταν τότε που εξέτασε την περίπτωσή του, χωρίς κάτι τελικά να προχωρήσει. Το καλοκαίρι που έρχεται ενδέχεται να επαναφέρει τον Χατζηδιάκο στο εγχώριο προσκήνιο, καθώς εκτός των άλλων και ο ίδιος ο παίκτης θα έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θυμίζουμε, πως τα πρώτα του βήματα τα έκανε στα μέρη μας και ειδικότερα στον Παναθηναϊκό, παραμένοντας στις Πράσινες ακαδημίες και την Κ-17 του συλλόγου, πριν πάρει μεταγραφή για τα τμήματα υποδομής της Άλκμααρ το μακρινό 2011.

Βέβαια, εδώ υπάρχει η σημαντική παράμετρος του ολλανδικού συλλόγου. Το συμβόλαιο του Χατζηδιάκου με την Άλκμααρ εκπνέει το 2024. Κάτι που σημαίνει ότι από το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής μπαίνει σε χρονιά πώλησης, από τη στιγμή που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αν δεν τον παραχωρήσει προσεχώς η ομάδα του, κινδυνεύει από τον επόμενο Ιανουάριο να τον χάσει δίχως οικονομικό αντίτιμο. Επομένως και η ίδια θα είναι ανοιχτή σε προτάσεις για εκείνον.

Σημειώνεται, πως το μανατζερικό γραφείο στο οποίο ανήκει ο Χατζηδιάκος είναι από τα μεγάλα της Ευρώπης, έχοντας πελάτες μεταξύ άλλων παίκτες όπως ο Σούλε της Ντόρτμουντ, ο Βέρνερ της Λειψίας, καθώς και ο σπουδαίος Τόνι Κρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Του έδωσε τα κλειδιά ο Μαρινάκης - Ποιος Μίτσελ; Αυτός… χτίζει τον νέο Ολυμπιακό - Έδωσαν τα χέρια! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags