Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Συναγερμός" στον Παναθηναϊκό για Ατρόμητο - Τέσσερις παίκτες στο όριο τιμωρίας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-08 19:01:00

"Συναγερμός" στον Παναθηναϊκό για Ατρόμητο - Τρεις βασικοί στο όριο τιμωρίας!

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον Παναθηναϊκό για Ατρόμητο - Τρεις βασικοί στο όριο τιμωρίας!

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και τη νίκη (2-0) κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά υπάρχει προβληματισμός για τους παίκτες που κινδυνεύουν λόγω καρτών ενόψει Ατρόμητου.

Παναθηναϊκός: Συγκεκριμένα στο "στρατόπεδο" του Τριφυλλιού υπάρχουν τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας λόγω καρτών κι εφόσον δεχθούν κάποια κίτρινη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τον Ατρόμητο, θα πρέπει αναγκαστικά να χάσουν μια από τις επόμενες αναμετρήσεις των Πράσινων στα πλέι οφ.

Ο λόγος για τους Αλμπέρτο ΜπρινιόλιΡούμπεν Πέρεθ και Άνταμ Τσέριν, οι οποίοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο Περιστέρι, μιας και κάθε παιχνίδι πια θα είναι κομβικής σημασίας. Ο Μπερνάρ είναι επίσης στο όριο, αλλά πιθανότατα δεν θ' αγωνιστεί. Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά μάλιστα για τον Ρούμπεν, ο οποίος επειδή έχει έξι κίτρινες δεν χάσει μία, αλλά δύο αναμετρήσεις!

Υπενθυμίζεται ότι με τον Ατρόμητο θα λείψει σίγουρα ο τιμωρημένος Μπαρτ Σένκεφελντ, καθώς ο Ολλανδός ήταν εξίσου στο όριο και "κιτρινίστηκε" στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags