Facebook Pixel Sportdog.gr | "Γάζωσε" τη Λαμία με 5 γκολ ο ΠΑΟΚ και βρίσκεται ήδη στον τελικό - Πετάει "φωτιές" στην επίθεση (VID)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-08 20:56:00

"Γάζωσε" τη Λαμία με 5 γκολ ο ΠΑΟΚ και βρίσκεται ήδη στον τελικό - Πετάει "φωτιές" στην επίθεση (VID)

"Γάζωσε" τη Λαμία με 5 γκολ ο ΠΑΟΚ και βρίσκεται ήδη στον τελικό - Πετάει "φωτιές" στην επίθεση (VID)

Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ, διέλυσε την Λαμία και βρίσκεται... ήδη στον τελικό, περιμένοντας Ολυμπιακό ή ΑΕΚ. Το μόνο που κατάφερε η Λαμία ήταν να βάλει το γκολ της τιμής στο 86΄.

Ο ΠΑΟΚ σε μια... τρομακτική εμφάνιση διέλυσε εκτός έδρας με 5-1 την Λαμία για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος και ουσιαστικά βρίσκεται ήδη στον τελικό!

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση με τον Νάρεϊ να ανοίγει το σκορ 13 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, πριν ο Κωνσταντέλιας σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του, για το 0-2. Αουγκούστο (62’), Μπράντον (67’) και Σάστρε (69’) μετέτρεψαν σε θρίαμβο τη νίκη του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μαρτίνεθ να μειώνει για το τελικό 1-5 στο 86’. Για τις 12 Απριλίου

Tο ματς

Ο ΠΑΟΚ έδειξε από το... πρώτο δευτερόλεπτο πως πήγε στην Λαμία για να καθαρίσει την πρόκριση και το εισιτήριο για ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος! Μόλις στα 13 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα στο ματς, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς συνεργάστηκαν, με τον τελευταίο να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και τον Νάρεϊ να σκοράρει προ κενής εστίας, για το 0-1!

 

Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την έντασή τους και στο 3΄ έγινε σέντρα του Ζίβκοβιτς, με τον Γκαραβέλη να απομακρύνει σε κόρνερ προ του Μπράντον. Μόλις στο 14΄ ο διαιτητής Βεργέτης έδειξε δύο κίτρινες κάρτες στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι μετά από χέρι του Αντέτζο!

Αυτή η φάση επηρέασε προσωρινά τον ΠΑΟΚ, μιας και η Λαμία έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο 16΄. Μετά από αντεπίθεση και γύρισμα του Σλίβκα, ο Μαρτίνεθ σούταρε και η μπάλα κόντραρε στον Ίνγκασον και κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ο ΠΑΟΚ ξαναβρήκε τα πατήματά του και στο 20΄ ο Νάρεϊ κοντρόλαρε όμορφα και βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του. Ότι δεν κατάφερε στο 20΄ ο Νάρεϊ το κατάφερε στο 25΄ ο Κωνσταντέλιας!

 

Ο Ζίβκοβιτς βρήκε με κάθετη τον Σάστρε που κινήθηκε στο όριο του οφσάιντ και έκανε ιδανικό γύρισμα, με τον Κωνσταντέλια να σουτάρει στην κίνηση για το 2-0 του ΠΑΟΚ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κωνσταντέλιας πέρασε τον Γκαραβέλη και πλάσαρε, ωστόσο ο Κορνέζος έσωσε την τελευταία στιγμή τη Λαμία, διώχνοντας με τάκλιν. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με το σκορ πρόκρισης, 2-0 και με μία... τρομακτική εμφάνιση! Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε με σκοπό να βάλει και άλλα γκολ! Στο 57΄ ο Ίνγκασον δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκαραβέλη με καρφωτή κεφαλιά, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε... καταιγισμός από γκολ. Το 3-0 ήρθε στο 62΄ από τον Αουγκούστο. Φανταστικό γκολ από τον Αουγκούστο, ο οποίος πήρε την μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και «κρέμασε» τον Γκαραβέλη με υπέροχο πλασέ! Ο ΠΑΟΚ συνέχισε απτόητος και στο 67΄ μετά από πάσα του Τάισον και τελείωμα στην κίνηση από τον Μπράντον, ο οποίος νίκησε τον Γκαραβέλη, έγινε το 0-4!

 

Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα έγινε και το 0-5. Στο 69΄, ο Ζϊβκοβιτς έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Σάστρε και εκείνος σκόραρε, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Γκαραβέλη!

Η Λαμία κατάφερε να κάνει το 1-5 στο 86΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ του και κεφαλιά του Μεδίνα, ο Κουλιεράκης δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Μαρτίνεθ εκμεταλλεύτηκε την περίσταση, νικώντας τον Κοτάρσκι για το 1-5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags