Facebook Pixel Λαμία - ΠΑΟΚ: Χαμός με Λουτσέσκου - Έκανε χειρονομία σε οπαδούς που τον έβριζαν - Έξαλλος για τη διαιτησία! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-08 21:07:00

Χαμός με Λουτσέσκου - Έκανε χειρονομία σε οπαδούς που τον έβριζαν - Έξαλλος για τη διαιτησία! (Vid)

Sportdog Team
Χαμός με Λουτσέσκου - Έκανε χειρονομία σε οπαδούς που τον έβριζαν - Έξαλλος για τη διαιτησία! (Vid)

"Φανταστείτε τέτοια κατάσταση κατά της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ"! Μεγάλη ένταση επικράτησε στη Λαμία με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, την ώρα που έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Cosmote TV μετά το 5-1 του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας.

Την ώρα που ο Ρουμάνος τεχνικός μιλούσε, οπαδοί τον γιούχαραν και τον έβριζαν, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να τους κάνει χαρακτηριστική χειρονομία, δείχνοντάς τους να... πάνε για ύπνο!

Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και τις αποφάσεις του VAR, καθώς οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι, που είχε μάλιστα προκαλέσει και το ξέσπασμα του Λουτσέσκου στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά είναι απίστευτο αυτό που συνέβη ξανά με τον VAR, πρέπει να σταματήσει! Γινόμαστε θεατές σε καταστάσεις που δεν είναι καλές για εμάς».

Ενώ συνέχισε: «Φανταστείτε μια τέτοια κατάσταση κατά της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού. Τα τρία μέτρα οφσάιντ, το πέναλτι στα Γιάννινα... Όλα είναι σκόπιμα, είναι καταστάσεις που βλέπουμε τι γίνεται. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με όπλο την εικόνα μας στο γήπεδο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags