Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βόμβα Σαββίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Δεν θα κατέβουμε να παίξουμε..." - ΟΛΑ στον αέρα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-10 08:10:00

Βόμβα Σαββίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Δεν θα κατέβουμε να παίξουμε..." - ΟΛΑ στον αέρα!

Sportdog Team
Βόμβα Σαββίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Δεν θα κατέβουμε να παίξουμε..." - ΟΛΑ στον αέρα!

Στα... κάγκελα οι Θεσσαλονικείς, δεν πρόκειται να δεχθούν καμία άλλη πρόταση από αυτή που έχουν συμφωνήσει στην αρχή της σεζόν.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ μετά την άνετη επικράτηση με 5-1 στην έδρα της Λαμίας προετοιμάζεται για τα play - off αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, σε μία αναμέτρηση που όπως φαίνεται θα μετακινηθεί λόγω των εκλογών.

Μάλιστα, ενώ ο θεσμός έχει φτάσει στην ημιτελική φάση παραμένει άγνωστη τόσο η ημερομηνία όσο και η έδρα του τελικού, καθώς μπορεί η προκήρυξη να αναφέρει πως σε περίπτωση που υπάρχει ομάδα της Βορείου Ελλάδος ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για την διεξαγωγή του είτε στο ΟΑΚΑ είτε στο εξωτερικό.

Όπως ανέφερε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κυριάκος Θωμαΐδης, δεν υπάρχει θέμα τελικού στο ΟΑΚΑ για τον ΠΑΟΚ. Όπως προκύπτει από πληροφορίες του metrosport.gr οι επιτελείς του Δικεφάλου μένουν σε όσα προβλέπει η προκήρυξη του Κυπέλλου! Αυτή αναφέρει ότι στην περίπτωση παρουσίας μιας ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αν ο ΠΑΟΚ επιμείνει μέχρι τέλους σε αυτή τη στάση, δεν πρόκειται να προχωρήσει η επιλογή του ΟΑΚΑ την οποία άφησε ανοιχτή με πρόσφατη δήλωση του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος.

Σημαντική ωστόσο είναι η υποσημείωση που αναφέρει ότι τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η αστυνομία. Αν αρνηθεί τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό για λόγους ασφαλείας, δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει αυτή η στάση.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να σταματήσει η κοροϊδία, ξεφτιλίζουν το VAR - Δεν είναι τυχαίο με ΠΑΟΚ - Τους... πονάει ο Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags