Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καταλήγει στον αντί-Σωκράτη ο Μίτσελ - Ποιον βάζει στη θέση του Εμβιλά - Οι επικρατέστεροι 11 για ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-10 09:14:00

Καταλήγει στον αντί-Σωκράτη ο Μίτσελ - Ποιον βάζει στη θέση του Εμβιλά - Οι επικρατέστεροι 11 για ΑΕΚ

Sportdog Team
Καταλήγει στον αντί-Σωκράτη ο Μίτσελ - Ποιον βάζει στη θέση του Εμβιλά - Οι επικρατέστεροι 11 για ΑΕΚ

Ο Ισπανός προπονητής των Ερυθρόλευκων φαίνεται να έχει καταλήξει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα της ενδεκάδας κόντρα στην Ένωση.

Την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι (12/3, 19:00) κόντρα στην ΑΕΚ στην "OPAP Arena" συνεχίζει ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ να έχει καταλήξει -όπως όλα δείχνουν- στα περισσότερα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αρχική ενδεκάδα.

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Σωκράτη Παπασταθόπουλου και του Εμβιλά, που ακολούθησε και χθες θεραπεία και μόνο με θαύμα θα είναι ετοιμοπόλεμος, αναμένεται να ξεκινήσουν στο ματς οι Μπα και Σαμασέκου.

Συγκεκριμένα, μπροστά από τον Πασχαλάκη θα είναι, από δεξιά προς αριστερά, οι Ροντινέι, Ντόη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, με τον Μολδαβό να προτιμάται λόγω εμπειρίας από τον πιο επιθετικογενή Ραμόν.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο Σαμασέκου-Χουάνγκ είναι το επικρατέστερο, ενώ μπροστά τους είναι δεδομένη η παρουσία των Φορτούνη και Μπιέλ, που είναι πολύ φορμαρισμένοι, με τον Μασούρα, λόγω εμπειρίας στα ντέρμπι να έχει τον πρώτο λόγο για την τρίτη θέση.

Στο προβάδισμα του διεθνούς άσου "βοηθά" και το γεγονός ότι ο Χάμες παρότι προπονήθηκε χθες στο 100%, ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμος για να παίξει βασικός, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ ο Κανός δεν έχει εμπειρία από ντέρμπι.

Για την κορυφή της επίθεσης ο Μπακαμπού είναι σίγουρο πως θα προτιμηθεί αντί του Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Του έδωσε τα κλειδιά ο Μαρινάκης - Ποιος Μίτσελ; Αυτός… χτίζει τον νέο Ολυμπιακό - Έδωσαν τα χέρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags