Facebook Pixel Έρλινγκ Χάαλαντ: Σκάει... βόμβα στην Ευρώπη! Αυτή η ομάδα ετοιμάζει πρόταση 200 εκατομμύρια για Χάαλαντ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-12 19:18:00

Σκάει... βόμβα στην Ευρώπη! Αυτή η ομάδα ετοιμάζει πρόταση 200 εκατομμύρια για Χάαλαντ

Sportdog Team
Σκάει... βόμβα στην Ευρώπη! Αυτή η ομάδα ετοιμάζει πρόταση 200 εκατομμύρια για Χάαλαντ

Έτοιμος για κίνηση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι γνωστός σύλλογος μιας και ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ προσφέροντας 200 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Παρί Σεντ Ζερμέν: Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει μια φιλόδοξη κίνηση αξίας 197 εκατομμυρίων ευρώ για να ενισχύσει  την επίθεσή της  επιθετικό της. Εκλεκτός, δεν είναι άλλος από τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Όπως αναφέρει το RMC Sports, «στην πρόθεσή της να δημιουργήσει ένα νέο έργο μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Νορβηγό επιθετικό για τον οποίο θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ».
 
Η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe» εξηγεί επίσης πώς θα είναι ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, σημειώνοντας ότι ανανέωση του Μέσι είναι σε κατάσταση αναμονής όπως και του Σέρχιο Ράμος, ενώ πρέπει να προγραμματιστούν πωλήσεις για αποφυγή κυρώσεων. Στο κεφάλαιο της αγοράς υπάρχουν και άλλες επιλογές εκτός από τον τον Νορβηγό όπως ο Οσίμεν, ο  Γκονsάλο Ράμος και ο Μίλαν Σκρίνιαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κοσμογονία" στον ΠΑΟ από Γιαννακόπουλο - Λάσο με Βιλντόζα και τέσσερις κορυφαίους Έλληνες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags