Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: "Σοκάρει" τα αποδυτήρια ο Αλμέιδα - Η πρώτη απόφαση μετά την 3αρα στην ΑΕΚ - Τον βγάζει από 11αδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-15 04:40:00

"Σοκάρει" τα αποδυτήρια ο Αλμέιδα - Η πρώτη απόφαση μετά την 3αρα στην ΑΕΚ - Τον βγάζει από 11αδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Σοκάρει" τα αποδυτήρια ο Αλμέιδα - Η πρώτη απόφαση μετά την 3αρα στην ΑΕΚ - Τον βγάζει από 11αδα!

Τι δεν άρεσε στον κόουτς και όσα αλλάζουν ενόψει των ντέρμπι. Στην Ένωση θέλουν να ξεχάσουν άμεσα τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να βελτιωθούν. Και ο Αργεντινός προπονητής φαίνεται πως ετοιμάζει εκπλήξεις για τα πλέι οφ, ακόμα και για τους παίκτες του.

ΑΕΚ: Προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, όσον αφορά μεταξύ άλλων και την εμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν ήταν καλός γι' ακόμη ένα ντέρμπι, παρότι η αλήθεια είναι ότι δεν φέρει τη βασική ευθύνη στα τρία γκολ των Πειραιωτών. Το βασικό του πρόβλημα, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια, είναι άλλο: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνά του και μοιραία, αρχίζουν να υπάρχουν μουρμούρες στην Ένωση.

Μάλιστα, υπήρχαν σκέψεις να επιστρέψει στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Στάνκοβιτς και εάν ήταν όντως κάλος στο Φάληρο, να έμενε βασικός και στο ντέρμπι πρωταθλήματος. Ο επαναληπτικός όμως του Κυπέλλου αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας των Τεμπών, χάνοντας έτσι ο Αυστριακός την ευκαιρία του να επιστρέψει τότε κάτω από τα δοκάρια.

Παρόλα αυτά, μετά το 1-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται στα πλέι οφ να ρισκάρει. Έτσι, δεν θα έπρεπε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εν μέσω του μίνι πρωταθλήματος, ο Αργεντινός τεχνικός να αλλάξει τον Αθανασιάδη με τον Στάνκοβιτς και να πάει με τον δεύτερο βασικό ως την τελική μάχη του πρωταθλήματος!

 

Το ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφή και ο Μανδάς του ΟΦΗ

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League είναι δεδομένα (και) ο Χρήστος Μανδάς. Ο 21χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ πήγε... αθόρυβα από τον Ατρόμητο στους Κρητικούς, έχοντας κάνει όμως "χαμό" με την παρουσία του στο Γεντί Κουλέ.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Μανδάς βρίσκεται ήδη στον προθάλαμο της Εθνικής ομάδας και μετά τους ΒλαχοδήμοΑθανασιάδηΠασχαλάκη, βρίσκεται στο επόμενο γκρουπ επιλαχόντων για τη θέση "1" μαζί με τον Μπάρκα, ο οποίος ξαναβρήκε φέτος χρόνο στην Ουτρέχτη. Φυσικά, τα όσα κάνει δεν περνούν απαρατήρητα ούτε στις μεγάλες ομάδες της χώρας μας, αν και ο Ευάγγελος Μίχος σας έχει αποκαλύψει πως το πιθανότερο είναι να κλείσει με μεταγραφή ρεκόρ στο εξωτερτικό.

Το συμβόλαιο του Μανδά έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2026, κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα αξιώσει αρκετά χρήματα για να συναινέσει σε ενδεχόμενη μεταγραφή του. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επικεντρώνεται καθόλου στο ντόρο που επικρατεί γύρω από το όνομά του, αλλά στο πως θα συνεχίζει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Πάντως από τους 4 μεγάλους, η ΑΕΚ ενδέχεται το καλοκαίρι να ψάξει για τερματοφύλακα, αφού το μέλλον του Στάνκοβιτς στην Ένωση κάθε άλλο παρά βέβαιο δεν το λες. Μην ξεχνάμε, ταυτόχρονα, ότι οι σχέσεις των δύο ισχυρών ανδρών ΑΕΚ και ΟΦΗ είναι εξαιρετικές, με τον Μελισσανίδη να φιλοξενεί πρόσφατα στη σουίτα του στην OPAP Arena τον Μπούση. Κι αυτά παίζουν το ρόλο τους σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε σε παίκτες του ΠΑΟ ότι φεύγει - Αποχώρηση "χρυσού" συμβολαίου σε ΑΕΚ - Επιστροφή Μπάρκα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags