Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έλληνας προπονητής της SL το λέει καθαρά - "Ομάδα προπονητή ο ΠΑΟ, έχει προβάδισμα τίτλου"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-14 21:16:00

Έλληνας προπονητής της SL το λέει καθαρά - "Ομάδα προπονητή ο ΠΑΟ, έχει προβάδισμα τίτλου"

Sportdog Team
Έλληνας προπονητής της SL το λέει καθαρά - "Ομάδα προπονητή ο ΠΑΟ, έχει προβάδισμα τίτλου"

Γνωστός Έλληνας τεχνικός που εργάζεται σε ομάδα της Super League έκανε τις δικές του προβλέψεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τονίζοντας ότι οι Πράσινοι έχουν μικρό προβάδισμα να κατακτήσουν τον τίτλο.

Λεωνίδας Βόκολος: Στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο τεχνικός της Λαμίας όπου αρχικά τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη "μάχη" του τίτλου αναφέροντας ότι δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα του προπονητή του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

-τον λόγο που επέλεξε τη Λαμία: «Πιστεύω ότι ένας προπονητής αποδέχεται μια πρόκληση συγκεκριμένη γιατί πιστεύει στον εαυτό του και την ομάδα που πηγαίνει. Σαφώς υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα εύκολο στο ποδόσφαιρο, ακόμη και σε αδιάφορη ομάδα να πας».

-τη φετινή πορεία της Λαμίας: «Θεωρώ ότι η Λαμία έχει αδικήσει τον εαυτό της. Έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, έχει παιδιά με ποιότητα και αυτό που μένει, όπως έχω πει στα παιδιά, είναι βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να ενωθούμε, να δώσουμε τη μάχη μας και να προσπαθήσουμε μέχρι τις 15 Μαΐου να μείνουμε στην κατηγορία».

-τη μάχη για τη σωτηρία: «Βάσει βαθμολογίας μπορεί να μπλέξουν και άλλες ομάδες. Αν νικήσουμε στην πρεμιέρα τον ΠΑΣ, μειώνεται η απόσταση. Είναι επτά τελικοί για όλες τις ομάδες, ειδικά για μας που είμαστε πιο κάτω. Δεν θα είναι κανένα παιχνίδι αδιάφορο».

-το πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις πράγματα μέσα στη σεζόν: «Δεν είναι εύκολο, αλλά η ομάδα έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ και προσπαθούμε να περάσουμε τη δική μας φιλοσοφία σε κάποια κομμάτια. Έχω μάθει στη ζωή μου πως τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν είναι δύσκολο. Έχουν τα πάντα να κάνουν με τον χρόνο που δουλεύεις και την πίστη που έχεις στον εαυτό σου».

-το αν έχει ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια: «Για μένα οι κληρώσεις γίνονται αρνητικές ή θετικές από μας. Από τη δική μας απόδοση εξαρτάται. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στο ματς με τα Γιάννενα, δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία να κοιτάς τις επόμενες αγωνιστικές. Το αν είναι καλό ή κακό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές Λεβαδειακό και Ιωνικό, θα το ξέρουμε τότε».

-το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Συνήθως όταν φτάναμε στα playoffs ο πρωταθλητής είχε ξεκαθαρίσει, ενώ φέτος μόνο αυτό δεν μπορούμε να πούμε. Αυτό από μόνο του δίνει μια διαφορετική νότα στο πρωτάθλημα. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο. Θα πρέπει όλοι μας, ο καθένας από το δικό του πόστο, να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση».

-την πορεία του Παναθηναϊκού: «Έχει ένα μικρό προβάδισμα, όχι επειδή είναι πρώτος, αλλά λόγω της συνολικής παρουσίας του. Έχει μια σταθερή πορεία, με εξαίρεση μια μικρή περίοδο που έκανε τη φυσιολογική κοιλιά. Είναι μια ομάδα προπονητή, ο κ. Γιοβάνοβιτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι δύο χρόνια στην ομάδα και αποδεικνύεται ότι κάθε προπονητής θέλει χρόνο. Χρειάζεται υπομονή και δουλειά», είπε ο Λεωνίδας Βόκολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ματιές" ΠΑΟ στο πιο... καυτό δίδυμο της Ευρώπης - Δημιουργός, "κλέφτης" και 3ποντο με 41,3% (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags