Facebook Pixel Πόρτο: Χάος στο Οπόρτο! Κίνδυνος να μείνουν εκτός γηπέδου 1000 οπαδοί της Ίντερ - Αυτός ο λόγος
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-14 19:57:00

Χάος στο Οπόρτο! Κίνδυνος να μείνουν εκτός γηπέδου 1000 οπαδοί της Ίντερ - Αυτός ο λόγος

Sportdog Team
Χάος στο Οπόρτο! Κίνδυνος να μείνουν εκτός γηπέδου 1000 οπαδοί της Ίντερ - Αυτός ο λόγος

Αρκετοί είναι οι οπαδοί των Νερατζούρι που βρίσκονται στην Πορτογαλία ενόψει του αγώνα με την Πόρτο, όμως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πολλοί από αυτούς να μην καταφέρουν να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου.

Πόρτο: Οι Δράκοι αντιμετωπίζουν την Ίντερ, όμως παρά την... απόβαση των Νερατζούρι στο Οπόρτο δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρουν να βρεθούν στις εξέδρες του Ντραγκάο μιας και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος 1000 από αυτούς να μην καταφέρουν, μιας και δεν έχουν ονομαστικά εισιτήρια.

«Το εισιτήριο δεν είναι ονομαστικό, το αγόρασα στην ιστοσελίδα της Πόρτο χωρίς να μου το απαγορεύσει κανείς, είναι μια κατάσταση που πρέπει να λυθεί. Φύγαμε από την Κοζέντσα στις 12, πληρώνοντας εξήντα ευρώ μόνο για το εισιτήριο, συν τα χρήματα για το αεροπλάνο και τη διανυκτέρευση», ανέφερε ένας οπαδός της Ίντερ.

Το απόγευμα της Τρίτης (14/3) θα γίνει συνάντηση μεταξύ ορισμένων εκπροσώπων των δύο συλλόγων και των τοπικών αρχών για να προσπαθήσουν να επιλύσουν την κατάσταση, δεδομένης της αυξανόμενης δυσαρέσκειας των Ιταλών οπαδών, ενώ η Πόρτο φέρεται να συμφωνεί και να αναφέρει πως οπαδοί της Ίντερ θα δώσουν το παρών μόνο στην κερκίδα των φιλοξενούμενων που έχει παραχωρηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ματιές" ΠΑΟ στο πιο... καυτό δίδυμο της Ευρώπης - Δημιουργός, "κλέφτης" και 3ποντο με 41,3% (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags