Facebook Pixel Έρλινγκ Χάαλαντ: Μυθικός Χάαλαντ! Έγραψε ιστορία με τα 5 γκολ κόντρα σε Λειψία - "Τρελάθηκε" που τον έβγαλε ο Πεπ (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-14 23:34:00

Μυθικός Χάαλαντ! Έγραψε ιστορία με τα 5 γκολ κόντρα σε Λειψία - "Τρελάθηκε" που τον έβγαλε ο Πεπ (vid)

Sportdog Team
Μυθικός Χάαλαντ! Έγραψε ιστορία με τα 5 γκολ κόντρα σε Λειψία - "Τρελάθηκε" που τον έβγαλε ο Πεπ (vid)

Ο Νορβηγός επιθετικός της Σίτι ήταν πραγματικά από άλλον... πλανήτη κόντρα στη Λειψία μιας και κατάφερε 5 γκολ σε αγώνα Champions League κάτι που έχει κάνει μόνο ο Λιονέλ Μέσι στο παρελθόν.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Πράγματα και... θαύματα από τον Νορβηγό επιθετικό της Σίτι μιας και κόντρα στην Λειψία έβαλε πέντε γκολ και συγκεκριμένα βρήκε δίχτυα στο 22', με πέναλτι, στο 24', στο 45+2', στο 53' και στο 57' κάνοντας τους πάντες να μην πιστεύουν τα όσα βλέπουν.

Μάλιστα ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να κατάφερε και να μπήκε σε μια πολύ ιδιαίτερη λίστα, μαζί με τους Λουίς Αντριάνο, της Σαχτάρ και τον Λιονέλ Μέσι που το 2014 και 2012 απέναντι σε Μπάτε και Μπάγερ Λεβερκούζεν έχουν σκοράρει 5 γκολ σε αγώνα Champions League, όμως θα μπορούσε στα υπόλοιπα λεπτά να βρει και έκτο γκολ και να είναι ο μόνος που το έχει κάνει, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον αντικατέστησε στο 62' κάτι που εκνεύρισε τον Νορβηγό επιθετικό.

 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags