Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου - Ντέμης Νικολαΐδης: "Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ θέλουν τον Λουτσέσκου" - Άγρια επίθεση σε Ντέμη: "Είναι κατόρθωμα ότι..."!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-14 15:51:00

"Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ θέλουν τον Λουτσέσκου" - Άγρια επίθεση σε Ντέμη: "Είναι κατόρθωμα ότι..."!

του Γιώργου Κτενά
"Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ θέλουν τον Λουτσέσκου" - Άγρια επίθεση σε Ντέμη: "Είναι κατόρθωμα ότι..."!

"Δεν ασχολούνται με τις κλοπές - Φέρτε μόνο elite διαιτητές". Στην Τούμπα... βράζουν με το σχόλιο του παλαίμαχου άσου, ετοιμάζονται για τα πλέι οφ και αναλύουν πως μπορούν να διεκδικήσουν με σοβαρές πιθανότητες το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Με τον Κώστα Βασιλόπουλο, διευθυντή τής εφημερίδας Forza, επικοινωνησε το sportdog με αφορμή την κλήρωση των πλέι οφ τού ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και για τις δηλώσεις τού Ντέμη Νικολαΐδη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο καλός συνάδελφος σχολίασε, ακόμα, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και ότι όλες οι μεγάλες ομάδες θα ήθελαν στον πάγκο τους τον Λουτσέσκου.

"Κλήρωση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Ολυμπιακού - Σε εξαιρετική κατάσταση ο ΠΑΟΚ - Στη διάθεση του Λουτσέσκου"

"Δεν ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, όπως ήταν για Ολυμπιακό που ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. Ούτε σαν του Παναθηναϊκού, που φαίνεται να έχει, σε θεωρητικό επίπεδο πάντα, το δυσκολότερο πρόγραμμα", ανέφερε αρχικά ο Κ. Βασιλόπουλος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να βελτιωθεί περισσότερο γιατί πλέον έχουν επιστρέψει όλοι οι παίκτες και έχουν τεθεί στη διάθεσή τού Ραζβάν Λουτσέσκου".

"Διαιτητές ελίτ στα πλέι οφ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ θέλουν τον Λουτσέσκου - Για αυτό δεν παίρνει στα σοβαρά τον Ντέμη"

Οι υπόλοιποι;

"Ο Ολυμπιακός μπαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στα πλέι οφ, μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια. Αλλά τώρα αρχίζει το πραγματικό πρωτάθλημα, με μίνι διαδικασία 10 αγωνιστικών, που είναι ντέρμπι. Επιβάλλεται η χρησιμοποίηση διαιτητών ελίτ για να διασφαλιστεί ότι δεν θα έχουμε αλλοίωση όπως συνέβη στον ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης. Η ΑΕΚ δέχτηκε ένα πλήγμα με την ήττα στην έδρα της και με αυτό το ψυχολογικό ντεσαβαντάζ μπαίνει στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός κράτησε την πρωτιά αλλά ξέρει ότι είναι εύθραυστη σε σχέση με το μικρό ρόστερ που έχει".

Ένα σχόλιο για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου;

"Ο Λουτσέσκου λέει τα πράγματα με το ονομά τους, κανείς δεν μπαίνει στην ουσία των δηλώσεων παρά μόνο κρίνουν την επιθετικότητα. Ας μιλήσουν για την κλοπή και να αφήσουν τον Λουτσέσκου ήσυχο, γιατί και οι τρεις θα τον ήθελαν στον πάγκο τους"

Κι ένα σχόλιο για τις δηλώσεις τού Ντέμη Νικολαΐδη με αφορμή τις δηλώσεις του Λουτσέσκου.

"Με τον Ντέμη δεν ασχολείται κανείς σοβαρά πλέον. Κατάφερε να μην τον παίρνει κανείς στα σοβαρά, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται - Ένας άνθρωπος που αρνήθηκε να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής διαμαρτυρόμενος για τις διαιτησίες εναντίον της ΑΕΚ. Τι περισσότερο να πω;"

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είχε δίκιο για Πασχαλάκη ο Λουτσέσκου - Δεν είναι "τουρίστας" ο Φορτούνης - Η... διαφωνία του Λιβάι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags