Facebook Pixel Super League: "Χρυσός" βαθμός για Λεβαδειακό - Ο Μπάκιτς έσωσε τον ΟΦΗ με τρομερό απευθείας φάουλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-18 19:30:00

"Χρυσός" βαθμός για Λεβαδειακό - Ο Μπάκιτς έσωσε τον ΟΦΗ με τρομερό απευθείας φάουλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Χρυσός" βαθμός για Λεβαδειακό - Ο Μπάκιτς έσωσε τον ΟΦΗ με τρομερό απευθείας φάουλ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΦΗ και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο Ηράκλειο για την πρεμιέρα των Πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στη νίκη καθώς προηγήθηκαν με τον Νίκα, όμως ο Μπάκιτς έγραψε το τελικό σκορ με φανταστικό γκολ.

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό στο «Θ. Βαρδινογιάννης», στην πρεμιέρα των play out της Super League. Ο βαθμός της ισοπαλίας πάντως ευνοεί του Βοιωτούς, οι οποίοι παλεύουν για τη σωτηρία τους. Ο Νίκας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 48΄, ενώ ο Μπάκιτς ισοφάρισε στο 73΄ για τους Κρήτες. 

Μοιρασμένες ήταν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να απειλεί την εστία του Γκροφ με κεφαλιά στο 15΄ και τον Λεβαδειακό να αγγίζει το 1-0 με τον Πασαλίδη δέκα λεπτά αργότερα. 

Στην επανάληψη οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, όταν στο 48ο λεπτό ο Γιαννιώτας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Νίκας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, ο ΟΦΗ ήεγξε την κατοχή στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και στο 73΄ ισοφάρισε με τον Μπάκιτς, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πασαλίδης, Νέιρα, Μεγιάδο - Βινίσιους, Γκροφ

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βλάντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (64' Περέα), Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (64' Νέιρα), Τοράρινσον, Μπάκιτς (80' Γκρόνινγκ), Ντίκο, Μπαλογιάννης (72' Μπιφουμά)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ((Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ (53' Ντεντάκης), Λιάγας, Χαμόντ, Μεχία (84' Μπελμόντ), Παναγιώτου, Νίκας (85' Τορό), Σαχπεκίδης (85' Σκβάρκα), Γιαννιώτας (53' Γερεμέγεφ)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags