Facebook Pixel Κορυφαίος παίκτης ΠΑΟΚ παίζει με "βύσμα" - Στον... κούβα τα εκατομμύρια Σαββίδη - Φεύγει τον Ιούνιο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-18 23:01:00

Κορυφαίος παίκτης ΠΑΟΚ παίζει με "βύσμα" - Στον... κούβα τα εκατομμύρια Σαββίδη - Φεύγει τον Ιούνιο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κορυφαίος παίκτης ΠΑΟΚ παίζει με "βύσμα" - Στον... κούβα τα εκατομμύρια Σαββίδη - Φεύγει τον Ιούνιο!

Γιατί αγωνίζεται παρότι δεν το αξίζει και το "μυστικό" της ΠΑΕ. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει ελάχιστα στον Δικέφαλο παρά το πολύ υψηλό συμβόλαιό του και γιατί στην Τούμπα μετρούν αντίστροφα για την αποχώρησή του;

ΠΑΟΚ: Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί στον Δικέφαλο με τον Γιάσμιν Κούρτιτς, καθώς μπορεί να είναι εξαφανισμένος λόγω τραυματισμού από τις υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας, αλλά κλήθηκε κανονικά στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Κούρτιτς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Δικέφαλου και να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης - Μάλιστα, την περσινή σεζόν ο Σλοβένος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ συνολικά με τον Δικέφαλο μετράει 63 συμμετοχές, 21 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Πώς από μια τόσο παραγωγική σεζόν έφτασε, τώρα, να μην είναι στα βασικά πλάνα του Λουτσέσκου; Το ζήτημα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει χώρος στη βασική 11άδα του Δικέφαλου για τον Κούρτιτ, που αντιμετωπίζει και κάποιο πρόβλημα στο γόνατο. Ενώ ήδη από την ομάδα είχαν ενημερωθεί οι εκπρόσωποί του να βρεθεί ομάδα για τον περασμένο Γενάρη και δεν θα υπάρξει πρόβλημα για να αποχωρήσει.

Γιατί ο δανεισμός του έτσι κι αλλιώς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, άρα εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει μέλλον στον ΠΑΟΚ για εκείνον. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι το συμβόλαιό του είναι οπισθοβαρές, δηλαδή το μεγαλύτερο ποσό θα το λάβει στο δεύτερο μισό της σεζόν, οι Θεσσαλονικείς ήθελαν να προχωρήσουν σε ένα βελούδινο διαζύγιο.

Γιατί και ο ίδιος ο Κούρτιτς φαίνεται ότι επιδίωξε να βρεθεί μια λύση που να τον καλύπτει, καθώς αφενός το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία, αφετέρου δεν είναι και η καλύτερη λύση για την καριέρα του να δει το δεύτερο μισό τής μεταγραφικής περιόδου από τον πάγκο.

Μπορεί, όμως, να γίνει κάτι διαφορετικό; Γιατί το sportdog έμαθε από τη Θεσσαλονίκη ότι ο Δικέφαλος δεν έχει επικοινωνήσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα με το γόνατο του παίκτη, που είναι σοβαρότατο!

Είναι αυτό το πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να βρει ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και αυτό που δεν τον έχει αφήσει να κάνει κανονική προπόνηση εδώ και 3-4 μήνες. Ο σύλλογος φαίνεται ότι σε έναν βαθμό καλύπτει τον παίκτη και δεν κάνει ρητό τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά από αυτό μέχρι να ξαναδούμε την φανέλα του ΠΑΟΚ τον Κούρτιτς η διαφορά είναι τεράστια...

Πώς κατάφερε να βρεθεί στην εθνική του ομάδα με αυτά τα δεδομένα; Το sportdog έμαθε από τη Θεσσαλονίκη ότι ο προπονητής της εθνικής Σλοβενίας είναι κολλητός φίλος του Κούρτιτς! Και έχει συμφωνήσει να τον καλεί (και να τον βάζει έστω και ελάχιστα, ένα-δύο λεπτά), για να γίνει πρώτος σε συμμετοχές στην εθνική ομάδα!

Τώρα έχει 84 συμμετοχές και θέλει να ξεπεράσει τους τρεις συμπατριώτες του που βρίσκονται πάνω από εκείνον, με 90 και 100 παιχνίδια με το εθνόσημο. Πώς μπορεί να γίνει αυτό, δηλαδή να παίξει ακόμα και για ένα λεπτό αν είναι τραυματίας; Αυτό μένει να το δούμε στο γηπέδο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μιλάει με Ζιντάν, όχι Λουτσέσκου ο Γκαρσία - Παρακαλάνε Ολιβέιρα - Έρχονται Μπράντονιτς-Παναγιώτου"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags