Facebook Pixel Προοδευτική - Αιγάλεω: Χαμός στη Νεάπολη - Ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς Προοδευτικής και Ιωνικού - Κάηκε μηχανάκι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 15:39:00

Χαμός στη Νεάπολη - Ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς Προοδευτικής και Ιωνικού - Κάηκε μηχανάκι!

Sportdog Team
Χαμός στη Νεάπολη - Ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς Προοδευτικής και Ιωνικού - Κάηκε μηχανάκι!

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν την πλατεία Σπάθα στην περιοχή της Νίκαιας οι οπαδοί της Προοδευτικής και του Ιωνικού, λίγη ώρα πριν την σέντρα της αναμέτρησης της πρώτης με το Αιγάλεω για την Super League 2.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Νεάπολης ανάμεσα σε οπαδούς της Προοδευτικής και του Ιωνικού (ενώ υπάρχει φημολογία ότι ενεπλάκηκαν και κάποιοι του Ιωνικού), λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού για την Super League 2.

Παρότι είχε απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών τoυ Αιγάλεω, αρκετοί εξ αυτών διέσχισαν την "Γρηγορίου Λαμπράκη", έφτασαν με μηχανάκια στην Πλατεία Σπάθα (κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού) και την μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης μαζί με οπαδούς της Προοδευτικής, αλλά και του Ιωνικού.

Για αρκετά λεπτά, υπήρχαν οδομαχίες, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να κάνει χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τις συρράξεις, ενώ κάηκε ένα μηχανάκι κι άναψαν και κάποιες μικρές εστίες φωτιάς σε κάποια δέντρα. Η κατάσταση αποκλιμακώθηκε λίγο μετά τις 14:00.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags