Facebook Pixel Bundesliga: Χοντρό πρόβλημα για την Μπάγερν Μονάχου - Νέα ήττα... σοκ από Λεβερκούζεν! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 22:03:00

Χοντρό πρόβλημα για την Μπάγερν Μονάχου - Νέα ήττα... σοκ από Λεβερκούζεν! (BINTEO)

Sportdog Team
Χοντρό πρόβλημα για την Μπάγερν Μονάχου - Νέα ήττα... σοκ από Λεβερκούζεν! (BINTEO)

Η Λεβερκούζεν νίκησε στην «Μπάι Αρίνα» την Μπάγερν Μονάχου με 2-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στη Bundesliga, και άλλαξε τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς η Ντόρτμουντ έμεινε μόνη πρώτη.

Bundesliga: Η Λεβερκούζεν νίκησε στην «Μπάι Αρίνα» την Μπάγερν Μονάχου με 2-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στη Bundesliga, και άλλαξε τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς η Ντόρτμουντ έμεινε μόνη πρώτη. Η ομάδα της Βαυαρίας προηγήθηκε με τον Κίμιχ (22'), αλλά στην επανάληψη η Μπάγερ ανέλαβε τον έλεγχο του ματς και κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με δύο γκολ του Παλάσιος και τα δύο με πέναλτι (56' και 73'). 

Νωρίτερα, μεγάλη νίκη που την ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πέτυχε στο Βερολίνο η Ουνιόν, επικρατώντας στο ντέρμπι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0. Η μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν στη Γερμανία ήταν καλύτερη και έφθασε στη νίκη με τα γκολ των Κεντίρα (53') και Μπέχρενς (75'). Με τους τρεις αυτούς βαθμούς συνεχίζει την πορεία της προς τη συμμετοχή στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags