Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Κόλαση στο Άρης-ΠΑΟΚ - Χοντρό επεισόδιο Καρυπίδη με Λουτσέσκου - "Ξύλο" στο χορτάρι και ΜΑΤ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 21:07:00

Κόλαση στο Άρης-ΠΑΟΚ - Χοντρό επεισόδιο Καρυπίδη με Λουτσέσκου - "Ξύλο" στο χορτάρι και ΜΑΤ!

Sportdog Team
Κόλαση στο Άρης-ΠΑΟΚ - Χοντρό επεισόδιο Καρυπίδη με Λουτσέσκου - "Ξύλο" στο χορτάρι και ΜΑΤ!

Αποβλήθηκε ο Ρουμάνος για εξύβριση και ρίψη αντικειμένου! Ξέφυγε η κατάσταση στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης λίγα λεπτά πριν το φινάλε.
 

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε το μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, καθώς μία κόντρα ανάμεσα στον Κάργα και Γκρέι προκάλεσε… έκρηξη στο γήπεδο. Αρχικά υπήρξαν διαμαρτυρίες για καθυστέρηση από τον αμυντικό του Δικεφάλου που έπεσε στο χορτάρι, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν χειρονομίες από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Νέλσον Ολιβέιρα προς την εξέδρα.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε, οι δύο πάγκοι μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιάστηκαν στα χέρια, ενώ στον αγωνιστικό χώρο κατέβηκε και ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος αρχικά φώναζε στον Ραζβάν Λουτσέσκου «σταμάτα να προκαλείς», ενώ στη συνέχεια είχαν έναν θερμό τετ α τετ όπου αντάλλαξαν διάφορα… γαλλικά.

Την ίδια ώρα έπεφταν αντικείμενα και από την εξέδρα, με τον διαιτητή να αποβάλει τον προπονητή του ΠΑΟΚ, διότι προσπάθησε να πετάξει αντικείμενο στην εξέδρα, αλλά και για εξύβριση!

 

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ στο Novasports.gr και τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags