Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο - Οργισμένος Λουτσέσκου πετάει αντικείμενο - Τι απάντησε μετά το ματς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-19 21:28:00

ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο: Οργισμένος Λουτσέσκου πετάει αντικείμενο - Τι απάντησε μετά το ματς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο: Οργισμένος Λουτσέσκου πετάει αντικείμενο - Τι απάντησε μετά το ματς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέφυγε ο Ρουμάνος στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αν και ο ίδιος στις δηλώσεις του αμέσως μετά ξεκαθάρισε πως δεν έκανε τίποτα. Η κάμερα πάντως τον διέψευσε κατηγορηματικά!

Τρομερή ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων υπήρξε λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι στη Θεσσαόνίκη, με αφορμή την κίνηση του Ραζβάν Λουτσέσκου να πετάξει αντικείμενο προς την εξέδρα των φίλων του Άρη, κάτι που οδήγησε τον διαιτητή Αλ-Χακίμ να αποβάλει τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα διέψευσε το περιστατικό, ωστόσο βίντεο της NOVA τον διέψευσε κατηγορηματικά, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Αναφορικά με την αποβολή του και την ένταση που υπήρχε τα τελευταία λεπτά:

«Μου είπαν ότι πέταξα κάτι, δεν είναι δίκαιο, είναι ψέματα. Είπαν ότι έκανα μια χειρονομία ότι θα πετάξω κάτι, αλλά δεν πέταξα τίποτα. Έτσι είπε το VAR. Ξέρετε πως όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια.

Υπάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια, ιδιαίτερα όταν είναι ένα παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτός που υποφέρει στο τέλος είναι το ποδόσφαιρο»

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ στο Novasports.gr και τις φωτογραφίες παρακάτω:

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλαση στο Άρης-ΠΑΟΚ - Χοντρό επεισόδιο Καρυπίδη με Λουτσέσκου - "Ξύλο" στο χορτάρι και ΜΑΤ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags