Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Χαμός στη Φιλαδέλφεια - Έξαλλοι στον ΠΑΟ με διαιτησία - "Φωνάζουν" για κόκκινη και πέναλτι για χέρι (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 22:24:00

Χαμός στη Φιλαδέλφεια - Έξαλλοι στον ΠΑΟ με διαιτησία - "Φωνάζουν" για κόκκινη και πέναλτι για χέρι (vid)

Sportdog Team
Χαμός στη Φιλαδέλφεια - Έξαλλοι στον ΠΑΟ με διαιτησία - "Φωνάζουν" για κόκκινη και πέναλτι για χέρι (vid)

Δύο φάσεις σε ελάχιστα λεπτά ανέβασαν την... ένταση στην OPAP Arena με τους Πράσινους αρχικά να φωνάζουν για δεύτερη κίτρινη κάρτα πάνω στον Άμραμπατ, αλλά και για υπόδειξη πέναλτι για χέρι του Χατζισαφί μέσα στη μεγάλη περιοχή.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Πολλές οι φωνές από πλευράς Πράσινων κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους στο ντέρμπι με την Ένωση, όταν αρχικά στο 32' ο Άμραμπατ, που είχε ήδη κίτρινη κάρτα, θα κάνει φάουλ πάνω στον Χουάνκαρ με τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς να "φωνάζουν" ότι έπρεπε να δοθεί δεύτερη και να αποβληθεί ο Μαροκινός.

Τέσσερα λεπτά μετά είχαμε νέες φωνές από πλευράς φιλοξενούμενων για πέναλτι υπέρ του Τριφυλλιού, μετά από χέρι του Χατζισαφί μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως μετά και τη χρήση VAR κάτι τέτοιο δεν δόθηκε και αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Υπάρχει και μία τρίτη φάση, για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι Πράσινοι. Πρόκειται για το χέρι που έκανε ο Άμραμπατ στο 43', με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να διαμαρτύρονται ότι θα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη για την ενέργειά του.

Δείτε τις φάσεις στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags