Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ξανά το ίδιο λάθος ο Αλμέιδα - "Εξέθεσε" τους παίκτες, έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ - Δεν μπορεί ο Αραούχο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 00:28:00

Ξανά το ίδιο λάθος ο Αλμέιδα - "Εξέθεσε" τους παίκτες, έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ - Δεν μπορεί ο Αραούχο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ξανά το ίδιο λάθος ο Αλμέιδα - "Εξέθεσε" τους παίκτες, έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ - Δεν μπορεί ο Αραούχο!

Ο Αργεντινός έπεσε μέσα στην... παγίδα του και πλέον τρέχει. Η Ένωση για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι απέτυχε να κερδίσει και έχει μερίδιο ευθύνης ο προπονητής της.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι στην Αγιά Σοφιά και εάν υπάρχει ένας... κερδισμένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το τριφύλλι που δεν έχασε σε μια καυτή έδρα. Αντιθέτως, στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι έχασε... πολλά. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας γκέλα, σε δύο διαδοχικά ντέρμπι. Εάν έχει φανεί κάτι περίτρανα είναι πως η Ένωση χάνει πάρα πολλά πράγματα από την απουσία του Λιβάι Γκαρσία, την ώρα που παίκτες όπως ο Αραούχο δεν δίνουν αυτά που θα έπρεπε.

Ειδικά ο Αργεντινός έκανε ένα πολύ κακό ντέρμπι, ενώ φλέρταρε και με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο δεν έδωσε το παραμικρό στο παιχνίδι της Ένωσης. Το ίδιο ισχύει και για τους Ρότα και Άμραμπατ. Ο πρώτος ναι μεν έχασε τεράστια ευκαιρία, ωστόσο για ακόμη ένα ματς αποτέλεσε... στόχος της αντίπαλης επίθεσης και εξαιτίας του εξελίχθηκε η τριπλή πράσινη ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ίσως ήρθε η ώρα να τον αντικαταστήσει στην βασική ενδεκάδα ο Σιντιμπέ, τουλάχιστον μέχρι να βρει τα πατήματά του.

Όσον αφορά τον Άμραμπατ ήταν λες και προσπαθούσε να... αποβληθεί. Ο Μαροκινός χαφ γλίτωσε την 2η κίτρινη σε δύο περιπτώσεις και είναι απορίας άξιο το γιατί φλέρταρε τόσο πολύ με την κόκκινη κάρτα. Ουσιαστικά... αχρήστευσε μια αλλαγή του Αλμέιδα, αφού ο Αργεντινός κόοουτς κατάλαβε ότι εάν τον άφηνε, θα έπρεπε να αποβληθεί κάποια στιγμή.

Γενικότερα, ο Αλμέιδα θα πρέπει να ανακατέψει περισσότερο την τράπουλα, μιας και έδειξε ότι ήθελε να στηρίξει όσους έχασαν το ματς από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν του βγήκε σε κανένα σημείο του αγώνα και στάθηκε τυχερός που δεν είδε και τον Παναθηναϊκό να αλώνει την Αγιά Σοφιά, μετά από τον Ολυμπιακό.

Πλέον, η ΑΕΚ γνωρίζει ότι ήδη... έκαψε μεγάλη ευκαιρία για προσπέρσμα και θα πρέπει να ψάξει διπλό στην καυτή Τούμπα με τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ, εάν θέλει να... ξεχάσει τις 2 γκέλες στο γήπεδό της. Βέβαια θα πρέπει να κάνει και αλλαγές ο Αλμέιδα.

Από εκεί και πέρα πρέπει να πιστωθούν πολλά μπράβο στον Μήτογλου, που ήταν εξαιρετικός στο αμυντικό κομμάτι και που απείλησε και επιθετικά, ενώ ο Αθανασιάδης είναι πλέον τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου. Τέλος, ήρθε η ώρα για Τσούμπερ και Μάνταλο να γίνουν ξανά βασικοί!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο προκλητική απόφαση Νταμπάνοβιτς - Ήθελε να... νικήσει τον ΠΑΟ - Διαιτησία σκάνδαλο για ΑΕΚ! (Vid) 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags