Facebook Pixel Τάσος Νικολογιάννης - Κώστας Κετσετζόγλου: Αρπάχτηκαν on air Νικολογιάννης-Κετσετζόγλου: "Βγάλε τα κίτρινα γυαλιά - Λυπάμαι για όσα λέγατε 20 χρόνια" (audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 12:06:00

Αρπάχτηκαν on air Νικολογιάννης-Κετσετζόγλου: "Βγάλε τα κίτρινα γυαλιά - Λυπάμαι για όσα λέγατε 20 χρόνια" (audio)

Sportdog Team
Αρπάχτηκαν on air Νικολογιάννης-Κετσετζόγλου: "Βγάλε τα κίτρινα γυαλιά - Λυπάμαι για όσα λέγατε 20 χρόνια" (audio)

Τρομερή ένταση στον ραδιοφωνικό αέρα ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους για την διαιτησία στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Στους λόγους που θεωρεί δίκαιη την ισοπαλία στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και τραγική την επιλογή του διαιτητή αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, χαρακτήρισε «κλόουν» τον Νταμπάνοβιτς και φοβική την απόδοσή του από το πρώτο λεπτό του ντέρμπι, έχοντας έντονο διάλογο με τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.

 

Αφού εξέφρασε λοιπόν την άποψη ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ και στα δυο πέναλτι που ζήτησαν οι ομάδες και τόνισε ότι με την πρώτη ματιά η δεύτερη κίτρινη στον Άμραμπατ ήταν ξεκάθαρη, σημείωσε ότι ο κανονισμός για το χέρι αναφέρει ως προϋπόθεση κάρτας την ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος από τον Ολυμπιακό (παρόλο που εκείνος νίκησε στη Φιλαδέλφεια) και χαρακτήρισε την εικόνα του ματς επιβεβαίωση πως οι «πράσινοι» μαζί με την ΑΕΚ θα πάνε ως το τέλος για τον τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν το σταματούν ούτε με 100-0 διαιτησία - Κλόουν Νταμπάνοβιτς - Τέλος στα πλέι οφ ο Μπένετ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags