Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέες... βόμβες Νικολογιάννη για τη διαιτησία - "Με 50-50 διαιτησία ο ΠΑΟ..." - Ποιον αποθέωσε
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 12:51:00

Νέες... βόμβες Νικολογιάννη για τη διαιτησία - "Με 50-50 ο ΠΑΟ..." - Ποιον αποθέωσε

Sportdog Team
Νέες... βόμβες Νικολογιάννη για τη διαιτησία - "Με 50-50 ο ΠΑΟ..." - Ποιον αποθέωσε

Οι Πράσινοι κατάφεραν και έφυγαν από την Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς να χάσουν με αποτέλεσμα να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας όμως τρομερά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Νταμπάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Στο γεγονός ότι οι Πράσινοι μπορούσαν να έχουν φύγει με τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, όμως έπεσαν πάνω στις αποφάσεις του διαιτητή Νταμπάνοβιτς αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός χθες στάθηκε όρθιος σε ένα παιχνίδι που αντιμετώπισε μια διαιτησία η οποία δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια. Με 50-50 θα είχε πάρει τη νίκη και σήμερα θα λέγαμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς τον σταμάτησε. Τακτικά ήταν απόλυτα πειθαρχημένος. Είχε άψογη συμπεριφορά αμυντικά, μπορεί να έχουν κάνει όλοι το καλύτερο τους παιχνίδι.

Γενικά από αυτή την μάχη ο Παναθηναϊκός βγαίνει κερδισμένος, όχι από το αποτέλεσμα από όλα τα υπόλοιπα. Αυτό που κοιτάει τώρα είναι το ματς με τον Βόλο. Θα κοιτάξει να το κερδίσει για να πάει σε μια σειρά δύσκολων αγώνων, με Άρη και Ολυμπιακό, με στόχο να παραμείνει πρώτος μετά το Πάσχα και αν μπορεί, αν αυξήσει και λίγο την διαφορά. Έδειξε εικόνα ομάδας με άντερα, που έχει το μέταλλο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε για την απόδοση του του Ιωαννίδη, σημειώνοντας με νόημα: «Πρέπει να πούμε πολλά μπράβο στον Ιωαννίδη, που έχει κάνει όχι μια αλλά πολλές ενέσεις για να παίξει. Αυτό δείχνει την θέληση όλων για το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν άλλος στη θέση του θα έπαιζε. Με την νοοτροπία που βγάζει, δείχνει και για ποιον λόγο τον επιλέγει ο προπονητής του για βασικό».

Τέλος με αφορμή η συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα φετινά playoffs με τον Στιβ Μπένετ, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι αν είναι να φέρνουν τέτοιους ξένους διαιτητές δεν υπάρχει λόγος να τους φέρνουν κι αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει και ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Καρπετόπουλου για τη διαιτησία και τα πλέι οφ - "Δεν έπρεπε να κατέβουν να παίξουν"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags