Facebook Pixel Αντώνης Καρπετόπουλος - Super League: Βόμβα Καρπετόπουλου για τη διαιτησία και τα πλέι οφ - "Δεν έπρεπε να κατέβουν να παίξουν"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 01:04:00

Βόμβα Καρπετόπουλου για τη διαιτησία και τα πλέι οφ - "Δεν έπρεπε να κατέβουν να παίξουν"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβα Καρπετόπουλου για τη διαιτησία και τα πλέι οφ - "Δεν έπρεπε να κατέβουν να παίξουν"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ήταν μεγάλο λάθος, δεν γίνεται να…."! Τι είπε ο γνωστός δημοσιογράφος μετά την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Με τρομερή ένταση ξεκίνησαν τα πλέι οφ, καθώς μετά τις ανακοινώσεις Ολυμπιακού και Βόλου ως… pre game για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στα πλέι οφ, ακολούθησαν τα απίστευτα λάθη του ρέφερι Νταμπάνοβιτς στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος πάντως, με σχόλιό του στην αθλητική εκπομπή του MEGA, τόνισε ότι έχουν ευθύνες πλέον και οι ομάδες, που δέχθηκαν να παίξουν.

«Κάνουν ένα λάθος οι ομάδες, θα έπρεπε να είναι πιο διεκδικητικές. Δεν γίνεται να παίρνεις μία κοινή απόφαση για ελίτ διαιτητές, ξένους διαιτητές στα πλέι οφ και μετά να το δέχεσαι. Δεν έπρεπε να κατέβουν να παίξουν οι ομάδες και να ζητήσουν παραίτηση του αρχιδιαιτητή. Αν δεν κάνεις κάτι, δεν αλλάζει. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μας έχει εξηγήσει ακόμα τα κριτήρια επιλογής του κύριου Μπένετ. Δεν έγινε ούτε διαγωνισμός για να αναλάβει. Γίνονται τρελά πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά 2,20:

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ! 

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags