Facebook Pixel Super League: "Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 00:33:00

"Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
"Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ!

Ανάλυση που θα συζητηθεί από τον Παναγιώτη Βαρούχα στην Αθλητική Κυριακή. Τι "απαντά" για τα παράπονα του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια και για την πολυσυζητημένη φάση των καθυστερήσεων

Στην πρώτη αγωνιστική των Πλέι οφ έγινε... χαμός με τη διαιτησία, συνεπώς η ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα στην Αθλητική Κυριακή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναφορικά με το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ο καθηγητής διαιτησίας δεν δίκαιωσε απόλυτα τα παράπονα των Πρασίνων. Χαρκατήρισε σωστή την πρώτη κίτρινη κάρτα του Άμραμπατ, ωστόσο τόνισε πως στο τάκλιν του Μαροκινού στον Χουάνκαρ (32') σωστά δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη καθώς το μαρκάρισμα δεν είχε μεγάλη ένταση.

 

Αντιθέτως, ο Παναγιώτης Βαρούχας εξήγησε ότι ο Άμραμπατ θα έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη για χέρι στο 43'. Τόνισε ότι ο άσος της γλίτωσε λανθασμένα την αποβολή απόδειξη αποτελεί η απόφαση του Αλμέιδα να τον βγάλει αλλαγή στο ημίχρονο.

 

Παράλληλα, ο παλαίμαχος διαιτητής δικαίωσε Νταμπάνοβιτς και VAR για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 36', τονίζοντας ότι η μπάλα πάει στο χέρι του Χατζισαφί από το κεφάλι συμπαίκτη του. την ώρα που ο Ιρανός βρίσκεται σε διεκδίκηση με παίκτη του Παναθηναϊκού.

 

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκρινε ως σωστή την παρέμβαση του VAR προκειμένου να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη ο Τσόκαϊ.

 

Τέλος, για την πολυσυζητημένη φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις, είπε ότι έγινε πέναλτι από τον Παλάσιος στον Αραούχο, αλλά νωρίτερα υπήρξε επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι στον Κώτσιρα. Ο VAR διόρθωσε την απόφαση, όμως ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε ότι ο Νταμπάνοβιτς θα έπρεπε να πάει ο ίδιος στο μόνιτορ για να δει τη φάση σε ριπλέι.

 


Ο τηλεκριτικός διαιτησίας ανέλυσε επίσης τις αποφάσεις στο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι ορθώς σφυρίχθηκε το πέναλτι, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο προκλητική απόφαση Νταμπάνοβιτς - Ήθελε να... νικήσει τον ΠΑΟ - Διαιτησία σκάνδαλο για ΑΕΚ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags