Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιοι οι λόγοι που έφεραν τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βόλου - 10 ημέρες που θα κρίνουν τα πάντα για τον τίτλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 13:29:00

Οι λόγοι που έφεραν τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βόλο - 10 ημέρες που θα κρίνουν τα πάντα για τον τίτλο

Sportdog Team
Οι λόγοι που έφεραν τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βόλο - 10 ημέρες που θα κρίνουν τα πάντα για τον τίτλο

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν και πέρασαν χωρίς πρόβλημα από τον Βόλο και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας βάζουν και πάλι θεμέλια για την διεκδίκηση του τίτλου.

Ολυμπιακός: Το δικό του σχόλιο σχετικά με την νίκη του Ολυμπιακού και την μείωση της διαφοράς από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι 10 ημέρες μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα κρίνουν πολλά ενόψει συνέχειας.

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει, γιατί είχε λίγα να κερδίσει και πολλά να χάσει στον Βόλο. Μπήκε συγκεντρωμένος, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ για να του φύγει το όποιο άγχος είχε η ομάδα μετά το μεγάλο “πρέπει”.

Με την ποιότητα των παικτών, είχε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη και την τοπ ποιότητα του Κώστα Φορτούνη. Στην παρούσα φάση, όσο βαρύ και αν ακουστεί, αυτός πρέπει να παίζει “δεκάρι”. Στο ρόλο του οργανωτή έχει στοιχεία, θα οδηγήσει την μπάλα μπροστά, είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι του Χάμες και ο Ολυμπιακός χρειάζεται το παιχνίδι του Φορτούνη.

Το “Χ” στη Φιλαδέλφεια του έδωσε τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και από τη δεύτερη θέση. Τώρα έρχεται ο αγώνας με τον Άρη, ενώ ακολουθούν τα Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Έχει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Από τις 2 Απριλίου μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη έχει κάποια ματς που πρέπει να πάρει, η ρεβάνς με την ΑΕΚ είναι άλλη ιστορία», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ για την κατάσταση μετά το Βόλος - Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags