Facebook Pixel Άρης: "Αυτοκτονία" Άρη στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ - Ποια η φάση που έπρεπε να πάρει πάνω του το VAR
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 14:32:00

"Αυτοκτονία" Άρη στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ - Ποια η φάση που έπρεπε να πάρει πάνω του το VAR

Sportdog Team
"Αυτοκτονία" Άρη στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ - Ποια η φάση που έπρεπε να πάρει πάνω του το VAR

Οι Κίτρινοι αν και ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά εμφανίστηκαν... αγνώριστοι στο δεύτερο και τελικά έχασαν, με την ομάδα πάντως να έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Άρης: Το δικό του σχόλιο όσον αφορά το ντέρμπι των Κίτρινων με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όπου και τόνισε πως τα λάθη των διαιτητών έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρό κομμάτι, μιας και το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ είναι τραβηγμένο ενώ το VAR θα έπρεπε να γυρίσει τη φάση στο αντικανονικό πλάγιο και να δώσει επανάληψη.

Όσον αφορά για την εικόνα των Κίτρινων στο Άρης - ΠΑΟΚ ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε πως η κακή απόδοση των παικτών του Τερζή στο δεύτερο μέρος έδωσε τη δυνατότητα στον Δικέφαλο του Βορρά να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ μίλησε για την αδυναμία του Νταρίντα να απελευθερωθεί από την πίεση που του ασκούσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην δεξιά πλευρά με τον Οντουμπάτζο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η χούντα και η παράγκα δεν θα πεθάνουν ποτέ - Χτύπησαν πάλι οι καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags