Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τεράστια μαγκιά από παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη - Ποιοι έβαλαν... πλάτη και έπαιξαν με πρόβλημα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 16:46:00

Τεράστια μαγκιά από παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη - Ποιοι έβαλαν... πλάτη και έπαιξαν με πρόβλημα

Sportdog Team
Τεράστια μαγκιά από παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη - Ποιοι έβαλαν... πλάτη και έπαιξαν με πρόβλημα

Πολλά ήταν τα προβλήματα που υπήρχαν στο εσωτερικό του Δικεφάλου του Βορρά πριν το ντέρμπι με τους Κίτρινους, αφού όπως έγινε γνωστό δύο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με προβλήματα που δεν είχαν γίνει γνωστά.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Άρη με ανατροπή και μάλιστα το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο σημαντικό μιας και έγινε γνωστό πως δύο παίκτες της ομάδας έπαιξαν παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα, τα οποία είχαν μείνει στο εσωτερικό της ομάδας.

Αρχικά, όπως έγινε γνωστό, εκτός από τους Νάσμπεργκ και Ίνγκασον που ήταν εκτός ντέρμπι, τόσο ο Γιάννης Κάργας είχε ενοχλήσεις, όμως κατάφερε να βγάλει όλο το 90λεπτο, ενώ ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είχε προσβληθεί με ίωση και είχε χάσει αρκετές προπονήσεις και για αυτό τον λόγο ο Λουτσέσκου δεν είχε ανακοινώσει αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στο Βικελίδης περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση των παικτών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags