Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέες "σειρήνες" για παίκτη του ΠΑΟΚ - Για αυτόν ήταν η Φιορεντίνα στο ντέρμπι του "Βικελίδης"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 14:23:00

Νέες "σειρήνες" για παίκτη του ΠΑΟΚ - Για αυτόν ήταν η Φιορεντίνα στο ντέρμπι του "Βικελίδης"

Sportdog Team
Νέες "σειρήνες" για παίκτη του ΠΑΟΚ - Για αυτόν ήταν η Φιορεντίνα στο ντέρμπι του "Βικελίδης"

Στο «Κλ.Βικελίδης» για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βρέθηκε άνθρωπος της Φιορεντίνα όπου και παρακολούθησε από κοντά ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά που αρκετό καιρό τώρα είναι στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας.

ΠΑΟΚ: Στο «Κλ.Βικελίδης» για το κλάσικο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε «κατάσκοπος» της Φιορεντίνα για λογαριασμό του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, φεύγοντας με γεμάτο σημειώσεις το μπλοκάκι του. Ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ έχει διαρκώς πάνω του μάτια από την Ιταλία αλλά και τα ευρωπαϊκά ραντάρ γενικότερα!

Με τίτλο: «Αρέσει ο Κουλιεράκης – Παρούσα η Φιορεντίνα στο γήπεδο για το Αρης-ΠΑΟΚ», δημοσίευμα του Tuttomercato καταγράφει την παρουσία των «βιόλα» στο «Κλ.Βικελίδης» για τον 19χρονο διεθνή μπακ του «Δικεφάλου», τον οποίο και θέλουν στο «Αρτέμιο Φράνκι»!

Στην παρούσα φάση αυτό που ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο τους «ασπρόμαυρους» είναι οι «τελικοί» που έχουν μπροστά τους μέχρι το τέλος της σεζόν, γνωρίζοντας πως αρκετοί ποδοσφαιριστές τους και κυρίως οι νεαροί έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και τραβούν τα βλέμματα αλλά είναι κάτι που δεν τίθεται προς συζήτηση για την ώρα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags