Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο μέλλον ο βαθμός που πήρε ο ΠΑΟ με ΑΕΚ - "Φτιάχτηκαν" οι παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 16:40:00

Μπορεί να αλλάξει τα πάντα ο βαθμός που πήρε ο ΠΑΟ με ΑΕΚ - "Φτιάχτηκαν" οι παίκτες!

Sportdog Team
Μπορεί να αλλάξει τα πάντα ο βαθμός που πήρε ο ΠΑΟ με ΑΕΚ - "Φτιάχτηκαν" οι παίκτες!

Οι Πράσινοι κατάφεραν να φύγουν χωρίς να χάσουν από την έδρα της Ένωσης, έχοντας μάλιστα πολλά παράπονα από τη διαιτησία, αποτέλεσμα που μπορεί να φανεί πάρα πολύ χρήσιμο ενόψει της συνέχειας των play off και της μάχης του τίτλου.

Παναθηναϊκός: Το δικό του σχόλιο για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τους Πράσινους έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, όπου εκτός από τα όσα ανέφερε σχετικά με τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς, τόνισε ότι αυτός ο βαθμός που πήρε το Τριφύλλι μπορεί να είναι... χρυσός μιας και δεν είναι κανείς σίγουρος αν θα κάνει κάτι ανάλογο άλλη ομάδα στην OPAP Arena, ενώ παράλληλα το αποτέλεσμα ανέβασε ψυχολικά και τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω χθες, στα χρόνια της παράγκας. Ήρθε ο Νταμπάνοβιτς, που ζήλεψε ότι έκαναν τότε οι διαιτητές. Τον διαιτητή τον βλέπεις από το πρώτο λεπτό, αυτό που έχει γίνει δεν έχει προηγούμενο και όχι μόνο με τον Άμραμπατ. Συνεχόμενα σφυρίγματα υπέρ μιας ομάδας, όλη η διαιτησία του Νταμπάνοβιτς είχε ένα σκοπό. Να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός.

Αυτό το πράγμα με ξένους διαιτητές δεν το έχω δει ποτέ. Με Έλληνες, ναι. Σε κάθε περίπτωση τα λέω όλα αυτά γιατί πως θα κάνω κριτική στην ομάδα, ότι θα έπρεπε να είναι καλύτερη επιθετικά, όταν στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να παίζει με παίκτη περισσότερο και να είναι 0-1; Πως να το κάνω; Από την στιγμή που παραμένει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, είναι στο χέρι του. Ακολουθούν τρία σημαντικά ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι μέχρι και ο ήρεμος Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός μίλησε για τη διαιτησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags